2-3 dagen hike november


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Heeft iemand een tip voor mij? Ik wil graag drie dagen hiken volgende week. Eventueel donderdag middag vertrekken en zondag eind vd dag weer terug. Ik zat te denken aan de Ardennen, maar kan ook een korte vlucht ergens heen pakken...
Alvast bedankt!
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Voor drie dagen zijn de Ardennen of Vogezen een prima optie. Je kan uiteraard ook in Nederland blijven. Maar wil je het niet dan zijn dit goede opties zonder dat je te veel aan reistijd verliest.
 
Bedankt voor de tips. Sentier d'Our ziet er heel goed uit. Helaas zijn de voorspellingen voor zowel de Ardennen als Luxemburg slecht. Toch nog even kijken of ik ergens niet al te ver heen kan vliegen...
 
Inmiddels een ticket naar Malaga geboekt en een auto gehuurd. Kom donderdag avond aan en ga zondag avond weer weg. Dus 3 volle dagen. Als iemand tips heeft, hoor ik het graag!
 
Het hebben van een auto maakt het wel wat makkelijker. Wat je zou kunnen doen is van Malaga naar Antequera rijden (ongeveer 50 km). Daar loopt de GR7. Antequera heeft een treinstation dus je zou kunnen kijken of er op 3 dagen loopafstand op dat traject een plaats is met een station zodat je weer makkelijk terug kunt reizen.

Hoewel de GR7 wit-rood gemarkeerd is lees ik her en der dat de markering nog wel eens wat te wensen over laat (few and faded). Wat extra routebeschrijvingen en/of kaartmateriaal/GPS-waypoints zijn misschien handig.

Globaal traject van de GR7: http://www.traildino.com/img/upload/Europe/Spain/Map/Hiking-Trails-Map-Spain-South-West.gif

Succes en veel plezier!
 
Weer terug van een heerlijke (zonnige) mini vakantie.
We zijn uiteindelijk meteen doorgereden naar Granada. Daar een hotel genomen en van daaruit verschillende wandelingen gemaakt. Veel informatie gevonden op:
http://www.treksierranevada.com/

Ook vanuit Güejar Sierra hebben we een mooie wandeling gemaakt (ca. 30 minuten vanaf Granada met de auto). In dit gebied kwamen we de hele dag niemand tegen!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan