2e editie GPS/SMS activiteit Hunted.nl


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Het laatste weekend van augustus 2008 (29,30 en 31 augustus) wordt voor de tweede keer Hunted.nl georganiseerd.
Na een zeer succesvolle eerste editie waren de deelnemers (en organisatie) zo enthousiast dat er direct besloten is om hiervan een jaarlijks terugkerend spel te maken.
Het is een spel met behulp van GPS, SMS, Google-Earth, achtervolgingen, spanning en sensatie! Oftewel een moderne variant van de greppeltocht.

In het kort zijn er bij Hunted.nl twee verschillende groepen, namelijk de Hunters en de Hunted.
Eigenlijk is het spel heel simpel: de Hunters proberen de Hunted te vinden (en te fotograferen) en de Hunted moeten van A naar B (en C, D, E …enz enz) lopen zonder gezien te worden. De GPS en mobiele telefoon staan centraal in het spel want iedereen krijgt tijdens het spel informatie via de sms over locaties, hints en tussenstanden. Natuurlijk ligt het allemaal wat ingewikkelder maar dat wordt op de website www.hunted.nl helder uitgelegd.

Hou jij wel van een fysieke uitdaging (lopen met een rugzak) wil je wel eens ondervinden hoe het is om opgejaagd te worden en vind je dat je je goed kan verbergen? Ben je slim zat om te ontkomen aan de Hunters?? Geef je dan op als Hunted!
Vind je het helemaal niets om met zo’n zware rugzak te sjouwen maar des te leuker om met je auto rond te scheuren en achtervolgingen in te zetten, anderen op te jagen en ze te slim af zijn?? Meldt je dan aan bij de Hunters!
De activiteit is voor iedereen van 17 jaar en ouder en de hele activiteit is “all-inclusive” met overnachting, ontbijt, lunch en afsluitende BBQ zaterdagavond met aansluitend de prijsuitreiking.
Zaterdagavond is er voor diegenen die nog op de benen kunnen staan een “feest” en zondagochtend is het dan echt afgelopen.

De kosten voor het spel bedragen €20,-- p.p. en vindt plaats in de mooie en bosrijke omgeving vanuit Scoutinggroep President Steyn te Diepenveen.
Opgeven kan via WWW.HUNTED.NL Op deze site kun je ook alle overige informatie vinden en op het forum kun je je eventuele vragen stellen of tactieken e.d. uitwisselen.

Graag tot dan!
Diederik, Hent, Jacob, Jeroen en Maurice.
 
Was het vorig jaar geen plan om mee te doen met een hiking-site team? Misschien poging 2 dit jaar?
 
Oh ja, wellicht overbodig om te vermelden maar het is dus toegankelijk voor iedereen van 17 jaar en ouder!
Dat het vanaf een scoutingterrein/gebouw georganiseerd wordt betekend niet dat je lid van scouting moet zijn oid.

Voor de zekerheid...

Grt!

WWW.HUNTED.NL
 
Het aantal deelnemers begint mooi en gestaag op te lopen, houden jullie er wel rekening mee dat het ook vol kan zijn?!

Het laatste weekend van augustus, dat wil je echt niet missen.

Grt!
Diederik
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan