700km wandelen van NL naar PL


Mijn eigen uitrusting is min of meer lichtgewicht, maar zou nog veel lichter kunnen. Dat is voor mij alleen niet nodig, al was het alleen maar omdat ik erg om mijn comfort onderweg geef. Ik wandel tenslotte voor mijn plezier.
Dat heb ik op de Kungsleden bijna letterlijk iemand anders ook horen zeggen. Maar de liep met een tas van 22kg ;)
 
Laatst bewerkt:
Hallo allemaal,
Ik ben nieuw op het gebied van lang afstandswandelen. De vierdaagse is tot nu toe het langst :) Mijn doel is om in het voorjaar een wandeling te maken van 700km in 2-3weken van Nederland naar Polen.
Op dit moment ben ik al flink het trainen om dit tot een positief einde te brengen. Zijn er mensen die advies kunnen geven hoe dit aan te pakken? Alles is welkom.
Op het gebied van Materiaal moet ik nog alles gaan aanschaffen. Is er misschien iemand met een lijst aan materialen/producten waar ik aan moet denken?
Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groeten, Janusz
 
Mijn doel is om in het voorjaar een wandeling te maken van 700km in 2-3weken van Nederland naar Polen.
Waarom van NL naar PL? Dat lijkt mij op zich niet de meest interessante tocht vanuit NL. Het Duitse landschap richting Polen is naar mijn idee niet heel erg boeiend. Alhoewel je vast wel wat mooie stukje natuur zult kunnen vinden, maar een tocht naar Nice, ofwel GR5 lijkt me een stuk interessanter om te lopen. Ik vermoed dat je misschien een bepaalde binding hebt met Polen?
Alhoewel, als ik nu zoek op de Europese LAWs dan vind ik wel dat de E11 vanuit NL naar Polen loopt, dus misschien is dat pad toch een stuk interessanter dan ik nu denk?

Edit: wel grappig trouwens dat de etappe van Scheveningen naar Wassenaar bijna precies de paadjes volgt die ik graag hardloop.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan