Aanbiedingen en kortingen, aanbevelingen

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Tot het eind van zondag, vanavond dus, is er 10% korting op spullen van Bergfreunde. Volgens de banner 10% op afgeprijsde artikelen maar in de email stond dat de korting voor alles geldt behalve de gebruikelijke uitzonderingen zoals boeken, kaarten, GPS apparatuur, waardebonnen en dergelijke.
 
Cumulus had een tijd geleden een kortingsactie toen hun pagina 5000 likes had gehaald (een dag, 10% korting)

De 10K aan pagina likes naderen ze bijna en op hun Facebook pagina gaat is de discussie over een naderende kortingsactie opgelaaid: https://www.facebook.com/cumulusout...you-weve-got-a-little-surpr/1276193239134188/

Iets om in de gaten te houden?

(Geen idee trouwens wat een groepsinkoopactie aan korting geeft, dat heb ik hier ook wel eens voorbij zien komen volgens mij?)
 
Overhemden in de Summer Sale bij de Bergfreunde. Ik heb er al verscheidene gekocht, nu is het wel weer genoeg geweest. Ik ben vergeten om het via de banner van Hiking Site te doen, sorry.

Onder andere een mooi, wel duur Maloja shirt, lekker stevig want gedeeltelijk uit hennep vervaardigd. Afgelopen weekend was er 10% extra korting op toen was het wel te doen. Ik kon gelijk het ademend vermogen testen vandaag toen hij werd bezorgd, want het was een uitzonderlijk warme nacht geweest en nog steeds klam. Het is wel een iets warmer shirt, voor in de bergen bijvoorbeeld ooit en gekocht ook voor de stevigheid als wandelshirt met backpack. Maar hoewel het wat dikkere stof is dan van zomershirtjes, het ademt behoorlijk goed zelfs nu. Ventilatieopeningen op de rug. De 2% elastaan geeft ook nog wat extra bewegingsvrijheid. Ik dacht dat er geen borstzakje op zat maar dat zit er wel op, mooi verdekt afgewerkt Napoleon borstzakje, mijn favoriet :) (ook bij Fjällräven jassen) Maar hij was wel duur, hij is nu met 25% korting 71 Euro. Gaat wel heel lang mee, daar ben ik zeker van.

maloja-fiderism-1-1-overhemd-detail-3.jpg


Je voelt je gelijk een sherpa, ergens in Nepal waar er nog sneeuw en ijs is, met dit Maloja shirt aan.

Ik ben ook wel een fan van het merk Sherpa, shirts en jassen, deze gekocht, is nu extra voordelig; Sherpa Seti Short Sleeve shirt (in Mewa Green). Volgens de beschrijving gedeeltelijk met wol, maar ik weet niet precies de verhoudingen. Ik heb hem nog niet, dus nog niet getest
 
  • Leuk
Waarderingen: Mojo
Mooie prijs (-43%) voor de Nordisk Oppland 3 LW.

Ben er nu twee fietsvakanties in Noorwegen mee weggeweest, fijne en zeer ruime tent voor twee personen. Uitstekende kwaliteit en doordachte details. Naast de fietsaanhanger konden we nog met z'n tweeën in het voorportaal zitten en koken. Qua gewicht (2 kg!) ook prima voor (niet super UL) wandelvakanties waar de grote footprint geen bezwaar is.
 
Zpacks sale preview

https://zpacks.com/pages/2020-holid...sLmNvbSIsICJrbF9jb21wYW55X2lkIjogIlRkYVRRaCJ9

Pre-Sale - November 13th - 26th:
5% Off the entire site
Promo Code: HOLIDAYS

Black Friday - Nov. 27th - 29th:
Buy a Sleeping Bag and Plex or Free Duo Tent and get a free Nero

Cyber Monday - Nov. 30th:
Buy a Plex or Free Duo Tent and get a free pair of Trekking Poles

12 Days of Zpacks | Day 1 - Dec. 1st
$25 off a Vertice Rain Jacket or Rain Robe

12 Days of Zpacks | Day 2 - Dec. 2nd
$20 off any Nero or Sub-Nero Backpack

12 Days of Zpacks | Day 3 - Dec. 3rd
Spend $200 and get a free Zpacks Lotus Umbrella

12 Days of Zpacks | Day 4 - Dec. 4th
$50 off a Plex or Free Duo Tent

12 Days of Zpacks | Day 5 - Dec. 5th
Spend $250 and get a free Front Utility Pack Accessory

12 Days of Zpacks | Day 6 - Dec. 6th
$25 off any Sleeping Bag or Quilt

12 Days of Zpacks | Day 7 - Dec. 7th
$25 of any Framed Backpack

12 Days of Zpacks | Day 8 - Dec. 8th
Spend $250 and get a free Bear Bagging Kit

12 Days of Zpacks | Day 9 - Dec. 9th
Buy a Co-Conspirator Backpack or The Duffel, get a free tri-fold wallet

12 Days of Zpacks | Day 10 - Dec. 10th
Spend $250 and get a free Mystery Box ($75 Value)

12 Days of Zpacks | Day 11 - Dec. 11th
Buy a Single Trekking Pole, Get One Free

12 Days of Zpacks | Day 12 - Dec. 12th
Buy any Framed Backpack and get a pair of Belt Pouches for free

Last Chance Sale - Dec. 13th - 25th
5% Off the entire site

Boxing Day Sale - Dec. 26th - December 31st
Boxing Day Sale: $50 off a Plex Tent or Free Duo Tent
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nog tot het eind van zondagavond, 10% korting op bijna alles bij Bergfreunde. (Dus ook niet afgeprijsde spullen). Om even een voorbeeld te noemen bij de bivakzakken, de Pieps Alien Double bivak is met korting nu ongeveer 72 Euro, deze is voor twee personen en de Alien versie wil zeggen dat er versterkte ringen op de hoeken zitten waarmee je hem ook als tarp kunt gebruiken. Zie ook onderaan de review van Helge voor zijn praktijkervaringen in de Dolomieten.

sol_561-0143-0111_pic1_1.jpgZelf heb ik nog niet zoiets, maar wel deze indertijd gekocht, is iets goedkoper, misschien iets minder robuust (polyurethaan in plaats van nylon) maar biedt wel iets meer plaats, een raampje en je kunt er makkelijk snel in gaan zitten. Alleen net niet genoeg om languit in te kunnen liggen maar de ruimte heb ik eerlijk gezegd nog niet geprobeerd. Hij is ook niet primair als slaapplek bedoeld natuurlijk maar met opgetrokken benen moet je er toch ook plat inpassen.

shelter.jpg

Al een tijdje uitverkocht maar Bergfreunde had ze dus wel, ook de vergelijkbare shelters van Rab een tijdje geleden. Er is nu nog de Rab groepsshelter voor 8 tot 10 personen, misschien leuk voor een gezamenlijke hike van Hikingsite, als de coronaproblemen voorbij zijn :)
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan