[AANKONDIGING] ‘Tracks of the White Wolf’ Wildernis Handboek

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi allemaal,

Raoul Kluivers, bekend van Voshaar Outdoor en Education, zal eind februari tijdens het FROSTBITE! Symposium EU, zijn wildernis handboek ‘Tracks of the White Wolf’ presenteren.

tracks-of-the-white-wolf.jpeg


Raoul is geboren (1969) en getogen op het Achterhoekse platte land en heeft al vanaf heel jong een voorliefde voor de natuur en alles wat daar me te maken heeft. Als kind wilde hij woudloper worden in Canada en hij is dat eigenlijk ook geworden. Sinds zijn eerste bezoek aan dat land in 2000 is hij ieder jaar minimaal één keer terug geweest en heeft zich ontwikkeld tot specialist van de Canadese Rocky Mountains en Boreal Forest met een speciale voorliefde voor wolven.
Frankrijk en dan met name de Dauphiné en de Jura heeft ook een speciale plek in zijn hart. Sinds 1974 komt hij jaarlijks in dat land en sinds zijn CIOS tijd in de begin jaren ’90 is hij daar meerdere keren per jaar te vinden, om instructie te geven, te kajakken, te klimmen, te hiken en om zijn vrienden op te zoeken.

Dit boek is het resultaat van passie, jarenlang ervaring, 25 jaar fulltime lesgeven en het veelvuldig gidsen in Wildernis gebieden.

Wie Raoul heeft ontmoet en met hem aan een kampvuur heeft gezeten, kent zijn motto’s

‘Passie is alles’, Always be prepared’ en ‘Adapt, Improvise and Overcome’.

In maart 2021 komt het boek op de markt voor € 29,95, maar het kan nu al worden besteld met korting.

ISBN: 9789090341668
Auteur: Raoul Kluivers
Taal: Nederlands
Type: Paperback Pocket
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan