Accomodatie in Riva, Italie


Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Patrik

Guest
Kan iemand mij helpen aan adressen voor het huren van een huisje of chalet in de buurt van Riva aan het Gardameer ?? Ik wil daar in augustus enkele via ferrata's doen vandaar. Hond gaat ook mee (niet tijdens de klim, nee). Alvast bedankt !
Gr, Patrik
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hoi Patrick,

Ik kom zelf al jaren in dat gebied en heb zón beetje alle via-ferata's gedaan!! Zoals je weet is er een speciale topo over!! Check maar eens op www.ledro.com. Huisje 1 t/m 6 heb ik zelf al eens gehuurd. Ligt in the middle of nowhere, mooiere locatie is er niet!! Als je meer wilt weten mail me maar op edgarprive@hotmail.com of bel me op 06-53421212
 
[laatste wijziging op 24-04-03 om 18:59]Hey Ed man..
Jij hier??

Welkom welkom. Wel veel wandelen hier hoor. Maar niettemin.. Welkom welkom.. Maareh.. Huisjes huren? Ga bivakken man! Minimalistisch overleven IN EEN RUIG GEBIED!! :)

cu pal

:7
martin
-Watzmann Ostwand??
 
He lekkere vent!!

Zoals je weet houd mijn chickie niet zo van dat primitieve, dus huren we daar altijd een huisje (voormalige hooizolder). Elektra op zonne-energie, in the middle of nowhere. Tussen 2 haakjes, ik ga er 6 t/m 20 juni weer heen!! Eerste week hebben we dat huisje, week 2 gaan we een graten-tocht lopen, met tent en alle zooi!! Ben benieuwd hoe Wen dat vindt!! Arco (grootste klimgebied europa) ligt trouwens op een kleine 20min. rijden vanaf Palo (plaatsje waar wij zitten). Weet zeker dat ook jij het daar helemaal te gek vindt!! Is nog echt een ouderwets bergdorp. Slager die tevens bakker, supermarkt, postkantoor is, je kent t wel! By the way, ik zie je zeker nog voor de 15! Zowiezo bij Jensen!! Heb veel zin in weekendje Vogezen, kijken of we daar wederom wat grenzen kunnen verleggen. 6a-tje voorklimmen of zo!! En vergeet je kistu nie!!

Wel darling!!

CU soon

Edgar

Trouwens vreemd dat zón gast niet ff belt die naar Arco gaat, als iemand de buurt daar kent ben ik het wel!! Maar oke!
Is trouwens een onwijs RUIG GEBIED!:9 :9
 
Hee Edgar, aangezien mijn lieftallige ega mee gaat (en dus niet voor bergsport te porren is), is bivakkeren niet aan de orde, family man you know.... Ik zal haar dus eerst moeten overtuigen, en als het zo ver is zal ik zeker contact met je opnemen.
Gr, Patrik
 
The Miniman

Dit is het gebied om samen met je vriendin naar toe te gaan!! Ik ben al op heel veel plaatsen geweest, maar dit is echt 1 van de meest toffe plekken to be!! Je kunt daar alles doen!! Mijn vriendin klimt ook niet, maar wil ieder jaar weer terug (gelukkig!!!!) Voordat ze nee zegt moet ze er echt geweest zijn ennu......... wat is er nu romantischer dan met je chickie onder een sterrenhemel in de open lucht te slapen, hoog in de bergen? Maar oke, laat maar wat horen.

vrgr,

Edgar (levensgenieter, klimmer, fietser en miniman)
:+
:+
 
Juni is cool. Kom ik met m'n ouweheer een nachtje bij jullie pitten. Dan willen we samen dat huttentochtje lopen en zitten we misschien wel in de buurt. Ik wil een poosje met m'n pa de Dolomieten in.. En als jullie dan toch in de buurt zijn... Kan ik jullie net zo goed even laten delen in de wilde frisheid van m'n schoenen.

Lator

:7
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan