Akto met verbeterde ventilatie

Kan ik nog iemand blij maken met een oude Hilleberg Akto? Ik heb een nieuwe.

Ik heb er sinds 2003 meer dan 600 keer in overnacht tijdens twee lange tochten en verschillende kortere tochtjes en hij is nu aan zijn eind. Als het hard regent dan slaan de druppen door de buitentent heen, bovendien zit er een scheur in als gevolg van een onhandige struikelpartij. De binnentent houdt de regen nog wel buiten maar dan moet je wel op een droge plek staan want het grondzeil is ook niet waterdicht meer. Een van de beide ritsen van de binnentent is stuk. De stokken zijn nog goed, inclusief de nooit gebruikte reserve.
 

Bijlagen

  • AA_aktooud.jpg
    AA_aktooud.jpg
    85,5 KB · Weergaven: 80
  • AA_aktovsakto.jpg
    AA_aktovsakto.jpg
    95,4 KB · Weergaven: 81
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Goed om te horen dat ook een Hilleberg Akto een keer aan z'n einde komt. Die van mij is nog iets ouder (zonder verbeterde ventilatie) en is minder gebruikt. Maar lijkt nog jaren mee te gaan. Laatst nog tijdens storm opgezet en in hevige regen overnacht. Maar helaas, hij heeft het met glans overleeft en ik vrees nog jaren van de Akto te kunnen genieten... :p
 
Hilleberg Alto

Hoi Remy,

Als de stokken nog goed zijn en niemand heeft interesse in de hele tent, dan hou ik me graag aanbevolen.

Marianne
 
Gezien er meerdere geïnteresseerden zijn hoogste bieder dan maar? Ik had gehoopt op 20 euro ofzo maar het is maar net wat de gek ervoor geeft.
De tent heeft voor mij wel emotionele waarde dus degene die hem een waardig einde kan geven (opknappen of voor onderdelen ofzo) heeft wel voorrang boven degene die hem wil gebruiken als wegwerptent op een of ander festival.
Afhalen te Veenwouden, eventueel op te sturen.
 
akto

Ik durf wel enig restauratiewerk aan. Eind van de deze maand ben ik in jouw buurt en zou de tent kunnen ophalen. Heb je overigens ook een PB gestuurd.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan