Alaska4kika zoekt sponsors


Rkoome

Administrator
Forumleiding
Doel van het project alaska4kika is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KIKA.

Hoe
Door aandacht te vragen voor KIKA en hun werk door middel van een uitzonderlijke prestatie; 160 kilometer lopen in 48 uur
Waar?
Anchorage, Alaska; 61° 13' 0" N, 149° 53' 0" W
Wanneer?
Februari 2011
Racenaam
Susitna 100 (www.susitna100.com)

De Susitna 100 is een ski, voet of bike race gehouden op packed snowmachine sporen in the Susitna River valley, ten noorden van Anchorage. Het afgelegen gebied van de trail, de afstanden tussen de checkpoints, en de winter condities tijdens de race maken het nodig dat de racers overlevings materiaal mee te nemen.

Waarom KIKA?
Door een ongeval met ons eigen zoontje enige jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum in Leiden.
In het jeugdcentrum liggen dagboeken waarin geschreven is door ouders van kinderen die daar behandeld werden aan o.a. kanker. Als je dat leest dan breekt je hart en besef je hoe rijk je bent met een gezond kind en hoe vreselijk het kan zijn als dat niet zo is.
Door geld op te halen voor meer onderzoek zullen er dus meer kinderen kanker vrij kunnen worden gemaakt en de risico's op later leeftijd beperkt worden. Elke € kan helpen dit doel te bereiken. 25% van de kinderen met kanker sterft hier nog aan.

2011 staat dus voor mij in het teken van geld ophalen voor KIKA d.m.v. het lopen van de Susitna 100 en mensen te overtuigen om te geven aan KIKA.

Wat is en wat doet KIKA ?
KIKA (Kinderen Kanker vrij) is een organisatie opgericht voor het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Meer specifiek streeft KiKa naar:
1. Verhoging van de genezingskans.
2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Dus als U als persoon of bedrijf deze actie wilt steunen kijk dan op www.alaska4kika.nl en neem contact met mij op.
Bij voorbaat dank voor Uw steun.

Johan den Hartog
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan