Alpaca Outdoor - Dordrecht

Vandaag ontdekte ik dat de leveringsvoorwaarden van deze winkel strijdig zijn met de wet. Ik kocht fietstassen en wilde deze binnen de 14 dagen termijn terugsturen (herroepingsrecht voor kopen op afstand). Ik kreeg een bitse mail terug dat op de website vermeld staat dat aanbieding artikelen daar niet onder vallen. Dat mag dus niet. Bovendien kan je nog strijden over 'aanbieding'. Is dat iets uit de sale hoek van de site of elk artikel waar 'korting' bij staat? Maakt verder niet uit, ze mogen dit niet uitsluiten.

Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren want die tassen gaan/moeten dus terug.

Wordt vervolgd maar je bent gewaarschuwd.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Dat klinkt niet zo fijn. Ik ken Alpaca weliswaar niet als webwinkel, maar wel al jaren als fysieke winkel en heb daar niets dan goede ervaringen mee, niet alleen qua vakkennis en advies, maar ook qua klantvriendelijkheid.

Ik kan geen oordeel hebben over de situatie en er zijn Hiking-Siters die meer kennis hebben van de wetgeving in deze, maar ik ga ervan uit dat het wordt opgelost. Succes ermee.

Marla
 
@ marla: begon even aan mezelf te twijfelen over de leveringsvoorwaarden maar heb toch maar met consuwijzer gebeld. Zij stelden ook dat het niet is toegestaan om in de leveringsvoorwaarden 'aanbiedingen' uit te sluiten van de 14 dagen herroepings rechten. Ben erg benieuwd wat de winkel nu gaat doen. Ik denk dat ik er zaterdag maar even langs ga. Boter bij de vis dan maar :-( Hoop ik....

Heb geen zin in eindeloos touwtrekken, zeker niet als ik gewoon in mijn recht sta. Maar ja hahaha daar kan jij van meepraten :-0
 
Ik kreeg vandaag een mail met 1 regel:

'je kunt de tassen retourneren'

Dat was het. Ik ga er maar van uit dat het allemaal goed gaat.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan