Alpenverein-sleutel voor Karwendelgebied


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Martijn en ik zijn van plan om met hemelvaart te gaan wandelen in het Karwendelgebied in Oostenrijk. De bedoeling is dat we een "doortrekwandeling" maken met overnachtingen in hutten. Aangezien de hutten nog gesloten zijn willlen we gebruik maken van de winterraum. Ondertussen zijn we er al achter dat we voor sommige hutten een sleutel nodig hebben. Wie weet hoe we aan zo'n Alpenverein-sleutel kunnen komen?


Alvast bedankt,
Irna
 
Ik ben er ondertussen via NKBV-site er al achter gekomen dat ik deze sleutel alleen in Woerden kan halen. Dus morgen ga ik een heleboel kilometers maken, alleen voor een sleutel!

Irna..
 
Heij last-minute planner!

Had dat ff een weekje eerder uitgezocht en wij hadden hem mee kunnen nemen voor je afgelopen weekend!

Moraal van het verhaal: ff melden wat langer van te voren en dan is er misschien wel iemand die langs Woerden komt en de sleutel voor je mee wil nemen...... ;)

Goeie reis vanavond (of was t nou morgen) en veel plezier daaro!

Peet
 
Dag Peet,

weet jij toevallig of in het Karwendelgebied momenteel nog veel sneeuw ligt? En begrijp ik goed dat je in de hutten kunt overnachten ondanks dat ze nog gesloten zijn?

WKC
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan