alternatief voor G1000


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Vandaag heb ik gemerkt dat mijn fjallraven G1000 broek aan vervanging toe is (ter hoogte van het kruis is de stof doorgeschuurd)
Heeft iemand suggesties voor een ander merk/stof met gelijkaardige eigenschappen als de G1000 van fjall (indien mogelijk mss ietsje schuurbestendiger want het is niet de eerste broek die ik op die plek sloop). Een vermelding waar die broeken te vinden zijn is ook wel handig. alvast bedankt.
Luk
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Luk!
Ik denk dat het scheur-probleem grotendeels is te voorkomen als je een broek neemt die iets "strechtst". Anders komt er teveel kracht tegelijk op bepaalde (kruis)punten te staan. Ongetwijfeld herinner je je nog dat Sjoerd bij het langlaufen in Nooorwegen ook uit zijn G-1000 broek scheurde.. Broeken met stretch zijn er, behalve de Keela die Raymond laatst besproken heeft, van de merken Haglofs en Mammut, mogelijk nog vele andere!
Groeten,
Boelo
 
boelo

ze is niet echt gescheurd zoals bij sjoerd, wel door veelvuldig wrijven op dezelfde plaatsen doorgeschuurd. onderaan de enkels heb ikook zo'n paar plekken maar daar stoorde het me niet zo. ter hoogte van het kruis is het net ietsje genanter :)
 
Hi,

je kunt ook eens kijken naar kunstof, heb zelf een aantal broeken van haglofs (Rabot split en Nansen fjell pants) die ik altijd draag (letterlijk altijd) en heb er 4, de oudste is nu ruim 5 jaar en buiten een heel klein beetje verkleuring is ie eigenlijk nog als nieuw.

Heb even G1000 geprobeerd, maar die gingen te kort mee (met 24/7 gebruik 2 maanden....).

Climatic heb je in een aantal soorten van erg dun en licht tot erg sterk en warmer voor de winter series.

Bas
 
>Heb even G1000 geprobeerd, maar die gingen te kort mee (met
>24/7 gebruik 2 maanden....).

Dus je hebt 2 maanden lang, onafgebroken die broek aan je k*** gehad????

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Ik las laatst in de folder van Fjalraven dat G1000 een stof is, en geen type broek. Met deze stof maken ze een stuk of 20 typen broeken...

grtz
henk - in het kader van een bericht waar niemand op zit te wachten :)
 
zo ongeveer... net als ik met mijn climatic broeken doe, 24/7 is een beetje overdreven, maar eens per week in de wasch en een heledag aan... das toch een aardige duurbelasting, maar heb indertijd wel 3 broeken versleten voor de prijs van een.... maar dan nog vind ik een halfjaar erg kort voor die prijs..

Bas
 
heeft toevallig iemand een idee hoe de bergans katoen-polyester broeken zich verhouden tot de G1000 serie van fjall qua duurzaamheid, stevigheid, draagcomfort.....
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan