And now for something completely different...


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey allemaal,

Even een zaak die niet in een ander prikbord past: zoals de meesten wel mee hebben gekregen is Harry's aanwezigheid op events nogal ingekakt, reden: de weekenden waren meestal ingeroosterd voor quality-time met mijn kersverse vriendinnetje, Esther, die ik doordeweek niet zag.

Na verloop van tijd worden kersverse vriendinnetjes minder kersvers, maar rijp om verder mee te gaan. En zowaar, Esther dacht er hetzelfde over als ik, kortom: wij gaan trouwen!

Zoals met alle leuke dingen kan ik niet wachten tot het zover is, en hebben we er een ambitieuze planning tegenaan gegooid: op vrijdag 11 juli 2008 is het zover in Doetinchem, Achterhoek: een prachtige omgeving en eigenlijk zou ik er een hiking-site event van moeten maken, maar ik ben die dag al een beetje volgeboekt :+
Voor de liefhebbers kan ik een leuke route uitstippelen eindigend bij het kerkje waar we God's zegen vragen...(iedereen is welkom)...en dan natuurlijk feest!!

Of het wordt later een keer, want natuurlijk wil ik na de wittebroodsweken meer gaan hiken, mijn vrouw zie ik tegen die tijd de hele week al! :p

Tot zover deze dienstmededeling.

Groeten,
Harry & Esther
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Harry en Esther,

Van harte gefeliciteerd vanuit het verre zuiden. In juli zijn wij zelf al redelijk volgeboekt met de nieuwe baby die dan net geboren is, maar een weddinghike later in het jaar slaan we natuurlijk niet af. Gaan we dan zeker proberen bij te zijn!

Heel veel plezier op 11 juli!!

Raymond
 
Hey Harry en Esther,

Van harte met dit besluit, heeft de upgrade naar Harry 2.0 eindelijk z'n uitwerking:)
Erbij zijn ga ik niet maar ik wens jullie wel vanaf hier een fijne dag toe om lang positieve herinneringen aan op te halen!

Groeten,

Martijn
 
RE: Goed nieuws...

Harry en Esther wat leuk dat jullie gaan trouwen. Kwam niet geheel als een verassing, aangezien we het er al over hadden gehad tijdens de afgelopen Lente-hike. Zoals andere al zeiden maak er een mooie dag van enja de wedding-hike kun je niet meer omheen:+
 
Hey Harry,

Gefeliciteerd! Inderdaad een ambiteuze planning, ga je dat doorzetten met de toekomstige kinderen? :+

Helaas ben ik 11 juli al verplicht aanwezig op de jaarlijkse bedrijfsBBQ, dus ik vrees dat je het zonder mijn aanwezigheid moet doen (maar dat gaat je lukken).

Groetzels,
Dennis
 
Hi Richard,

Been there, done that... jammer dat je die hike niet mee kon, want sinds dien word ik op gepaste manier herinnerd aan de leuke aardewerken mokken die we hadden voor ons kopje thee :+

Natuurlijk waren die puur voor het gewicht, als training voor mijn HT-wandelreis destijds. En ter tegemoetkoming aan mijn vriendin: iedereen weet toch dat thee uit een plastic beker niet lekker is! x(

Maar er is hoop, we gaan naar Noorwegen deze zomer en ik stop stiekem de tent en de -20 slaapzak (voor Esther) in mijn rugzak...

Groeten,

Harry
 
Hey Harry,

Hierbij ook alvast mijn felicitaties en een afmelding voor 11 juli.
Als het goed sta ik dan ergens op een bergje in Oostenrijk.

Maak er wat moois van!!

CU
Ruud
 
Feestje zonder hike?

Hi allemaal,

Bedankt voor de leuke reacties...

Ook zonder hike is het een feestje waard natuurlijk. Voor degenen die niet bezig zijn zich in het te zweet werken onder het motto "vakantie" en het leuk vinden om langs te komen, om half acht beginnen de avondfestiviteiten in Doetinchem.

Mail of bel svp even als je (met een groepje) wil komen, dan stuur ik de locaties en exacte planning even door. Het wordt een klein maar fijn feestje met veel jong volk in een danscafé-tje.

En voor iedereen natuurlijk: een zeer inspannende relax-vakantie gewenst!

Harry
 
Hoi Harrter En Esy

Gaaf man, gefeliciteerd.
Beloof nog nix maar er zijn mogelijkheden dat ik langs kom.
Je hoort nog van me.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Harry,

Overdag ga ik niet redden, maar misschien dat ik 's avonds nog langs kan komen, maar dan laat ik het nog wel weten (ik val in ieder geval in de doelgroep jongvolk:+ )
 
Hallo Harry en (welkom) Esther,

Van harte geluk gewenst en een hele leuke, mooie en onvergetelijke dag gewenst!

Bij een eventuele weddinghike sluiten we ons graag aan.

gr. Remko en Marike
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan