[VERKOCHT] ARCTERYX BORA 80 RUGZAK MAAT S


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Ideale unisex rugzak voor meerdaagse trektochten. Groot pakvolume, kan hoog worden uitgevuld. Kangaroevak met documentenvak. Kopvak met rits van boven en van onderen. Kopvak kan worden losgemaakt en los worden gedragen om de heup (riem zit erbij). Doorlopende rits aan de zijkant. Zeer comfortabele heupriem en banden.

De Bora-rugzakken van Arcteryx zijn superieur van kwaliteit. Dit is het oude model (gemaakt van steviger nylon en met een heupband en borstbanden met een dikkere, comfortabelere polstering dan het nieuwe model).
Ik heb de rugzak vaak gebruikt maar hij is nog in goede staat en kan nog jaren mee. Aan de buitenzijde zitten wat schaafsporen maar de binnenkant is smetteloos, ik heb er nooit schoenen of wasgoed ingedaan zonder plastic zak er omheen. Wel heb ik het schot van het onderste compartiment verwijderd. Verder is het borstriempje wat uitgerekt maar kan nog gewoon worden gebruikt.
Specificaties:
Maat short (normal load 76 liter, extended load 86 liter)
Gewicht 3,0 kilo (maat S)
Stof: 420 d ripstorm fabric hypalon trim 630 d super pack nylon reinforcements

Ik verkoop deze rugzak omdat ik ook de Bora95 heb, die ik gebruik in de winter en de nieuwe Bora70, die ik gebruik in het voorjaar en de zomer.
Ik woon in Zaandam en werk in Weesp. Je kunt de rugzak daar ophalen, afspreken op een tussengelegen treinstation kan ook. Ik heb geen smartphone maar lees mijn berichten minimaal twee keer per dag. Je kunt me ook bereiken via Marktplaats (ARCTERYX BORA 80 RUGZAK MAAT S (UNISEX), advertentienummer m2134437331 van Maya). Daar vraag ik 80 euro maar leden van Hikingsite kunnen bieden vanaf 50 euro.
 

Bijlagen

 • rugzak1.jpg
  rugzak1.jpg
  4,1 MB · Weergaven: 17
 • rugzak2.jpg
  rugzak2.jpg
  4 MB · Weergaven: 13
 • rugzak3.jpg
  rugzak3.jpg
  4,3 MB · Weergaven: 13
 • rugzak4.jpg
  rugzak4.jpg
  3,2 MB · Weergaven: 12
 • rugzak5.jpg
  rugzak5.jpg
  3,8 MB · Weergaven: 14
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan