Arctic 1000


Status
Niet open voor verdere reacties.
Volg deze site sinds enkele dagen dagelijks: www.Arctic1000.com

3 mensen willen in ultralight stijl 1000 km in 2 weken afleggen. Dit in een padloos gebied in Alaska. En zonder herbevoorading. Knap als ze dit lukt.

Dagelijks 'live' verslag. Vandaag is dag 4.

Verder er te weten gekomen dat in lichaamsvet de meeste calorieen zitten. Extra eten dus voordat je aan volgende outdoor trip begint.

Ferdinand
 
Mijn eerste gedachte was dit is onmogelijk! Gelukkig blijkt Ferdinand een leesfoutje gemaakt te hebben: het is geen 1000 km in 2 weken, maar
in 20 dagen. En dan zeg je: als de voorbereiding perfekt is en je hebt veel sponsors en veel voorbereiding en ervaring , dan is het te proberen. Er blijkt dus geweldig veel over nagedacht te zijn! De ingezonden reakties zijn vaak ook erg leuk, leerzaam of interessant.
en O! wat zijn die Amerikanen benauwd voor beren!( Maar daar hadden de
Nederlanders op Nova Zembla indertijd ook al veel last van.) Toch handig dat je tegenwoordig nog een satelliettelefoon met zonnelader kan meeslepen! Bedankt voor de tip Ferdinand!
Boelo
 
>en O! wat zijn die Amerikanen benauwd voor beren!( Maar daar
>hadden de
>Nederlanders op Nova Zembla indertijd ook al veel last van.)


Wil niet vervelend doen, maar op Nova Zembla zijn he die witte jongens, en da's toch duidelijk een heel ander verhaal als die bruine/zwarte die ze daar in Alaska tegenkomen.
 
Als jij denkt dat 1000 km in 20 dagen onmogelijk is, moet je ven de website van Matt "Squakey" Hazley bekijken( http://www.matthazley.com/ ). Trek je past echt je ogen open.

Overigens zijn deze drie jongens geen watjes hé. Ryan Jordan heeft wel meer leukere zaken op z'n palmares staan.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan