Auw!!


Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Perfors

Guest
Hallo iedereen,

Ik heb een enorm probleem. Als ik ga lopen dan krijg ik na een km of zeven enorme pijn in mijn voeten. Vooral op mijn hak en de bal van mijn voet. Beide voeten. Dit is met bepakte rugzak. Op het moment dat ik zonder rugzak loop houd ik het ongeveer 3 km langer uit. Ik kan wel door de pijn heen lopen. Dus op een gegeven moment neemt de pijn wel iets af. Op het moment dat is stil sta of zit is de pijn weg. Als ik lang genoeg pauze houd, kan ik daarna weer een kwartiertje pijn vrij lopen. Mijn broer heeft hier ook last van. Komt dit door te weining kilometers, verkeerd materiaal of is dit het ultieme teken dat ik absoluut niet in de wieg ben gelegd om te lopen. Ik had het trouwens zowel met mijn kisten als met mijn Meindls. Bij mijn kisten had ik het trouwens wel eerder.

Groeten
Marco
 
Dag Marco,

loop es naar een voetspecialist. Heb ik eind vorig jaar ook gedaan omdat ik last kreeg van pijn in m'n knieen (en omdat ik weet dat ik mijn voeten te veel naar binnen laat kantelen). Steunzolen was de oplossing... Met die dingen heb ik 20 dagen lang door de bergjes gewandeld (lange afstanden, op en af, slechte wegen) met een rugzak van ongeveer 12kg zonder last te hebben.

groetjes,
Jan
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan