Avonturiers onderweg


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi allemaal,

Verschillende avonturiers zijn op dit moment ergens in de wereld op pad met een Hiking-site.nl vlag. Omdat het lastig is voor iedereen om ze allemaal bij te houden bij deze een overzicht van de verrichtingen van drie 'vlaggen' die onderweg zijn:

[strong]Cobber: Smiles for Moldova[/strong]
Cobber nam zijn kajak en ging een stukje varen: vanuit Nederland naar Moldova, een tocht van zo'n 4000 kilometer. Inmiddels is hij bijna een maand onderweg en kun je zijn verrichtingen volgen op: http://www.smilesformoldova.nl/
Daar valt onder ander te lezen dat hij al ver in Duitsland is gekomen.

[strong]Project Inland Ice: Groenland[/strong]
Deelnemers van events van Club Hiking-site.nl kennen Sanne persoonlijk, anderen moeten wellicht weten dat zij het liefst in de kou zit. Niet een beetje kou, maar echt kou. Dan zal het je niet verbazen dat zij zich op dit moment midden op de Groenlandse ijskap bevindt, samen met de rest van het team van Project Inland Ice. Ze hebben de kap inmiddels ruim een derde over gestoken en hun verrichtingen zijn te volgen op http://www.projectinlandice.com/

[strong]Katja Staartjes: Manaslu Expeditie 2008[/strong]
Samen met haar man Henk, Niels, Miriam en Menno zit Katja Staartjes op dit moment op de flanken van de machtige Manaslu in Nepal. Hoewel ze oorspronkelijk de minder hoge en uitdagende Shishapangma zouden beklimmen, zijn ze noodgedwongen uitgeweken naar de hogere en zwaardere Manaslu. Bijna dagelijks versturen ze updates vanuit het basiskamp, inclusief schitterende foto's van Menno Boermans:
http://www.manaslu2008.nl/

Alle bovenstaande expedities worden op de een of andere manier ondersteund door Koome Webservices, vandaar dat je binnenkort wellicht ook summit-foto's van ze kunt verwachten :)

Raymond
 
In ieder geval een summitfoto vanaf het hoogste punt van de groenlandse ijskap, want daar is het team van Project Inland Ice afgelopen zondag overheen gegaan :)

Pieter

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan