Baikal Belukha Expeditie


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo mensen,

Voor hen die het nieuws niet allemaal op de voet volgen: de Baikal Belukha Expeditie is inmiddels alweer behoorlijk gevorderd.

Door het slechte weer kon de vlag nog niet worden 'getopt'. Twan schreef: 'Zoals je misschien op onze website hebt kunnen lezen is het niet gelukt om een hiking-site vlag op de top van de Munku-Sardyk in Buryatia te krijgen. Te slecht weer. Nu zijn we alweer ruim meen maand verder op de expeditie en bereiden ons nu in Kyzyl voor op het volgende (fiets) traject van de Baikal Belukha Expeditie, op weg naar Mongun-Taiga, de hoogste berg van de republiek tuva. Natuurlijk gaat de vlag in de rugzak mee. Hopelijk kan ik je dan wel een topfoto sturen.'

En verder 'Gisteren hadden we een interview met BNN op de radio en zulke aandacht trekt meteen veel mensen naar de site en daaronder natuurlijk ook veel potentiele donateurs voor de projecten van het WWF'.

Kortom: breng eens een bezoekje aan hun site en stuen het project: http://www.baikalbelukha.com/

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan