Basha's


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Wie heeft er ervaring met Basha's en weet eventueel waar ik deze kan kopen in Nederland.
Weet iemand hoe je deze kan maken? En welk materiaal ik er het beste voor kan gebruiken.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo,

Op www.extrasurvival.nl vindt je goede kwaliteit basha's. Ook de silicone geïmpregneerde nylon tarps van Intergral Design kunnen dienst doen. Belangrijk is dat ze loops bevatten op hun punten langs de randen over de middellijn of diagonaal. Zo kan je ze goed opspannen (elastieken gebruiken om de spanning erop te houden, een lijn door de loeps over de middellijn of diagonal). Als je ze zelf wilt maken, ja, silicone geïmpregneerd nylon is sterk en licht (maakt wel wat meer lawaai), Carington ripstop nylon is ook een erg goed materiaal.

Succes
 
extra heeft goede basha's inderdaad, je kan ook goedkopere vinden bij http://www.countrystore.nl/ en http://www.noorloos-se.com/ heeft de arktis shelter top ( countrystore ook ), das ook een basha-achtig geval.

elastieken zijn zoals marc dat zegt erg handig om je basha op spanning te houden. Die van mijne hing nogal slapjes toen ik me elastieken... en touwen waren vergeten.
 
die van raymears heeft meer lussen (17 uit me hoofd, geen zin op hem uit te pakken ), die van Arktis maar 9, die van Arktis is een stukje groter 214x295 versus 175x270 van de hootchie en de kleur verschilt natuurlijk...

noorloos is met sommige dingen goedkoper dan countrystore, maar bij enkele gevallen is countrystore weer goedkoper...
 
marcel je interesse in basha's, komt dat van een interesse in bushcraft? Ik zoek nog een persoon van rond mij leeftijd ( bijna 18 ) om samen mee te bushcraften, of te minste dat te leren/oefenen or whatever.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan