batterijen: handig en schadevrij bewaren


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
T

tjong

Guest
Inmiddels heb ik aardig wat setjes oplaadbare batterijen. Voor digitale camera en GPSr. Graag zou ik ze minimaal per set van 4 willen bewaren in een stevig (plastic) doosje/hoesje. Daar ben ik dus naar op zoek. Ik heb ze wel per 2 gezien, maar die zaten bij een nieuwe (sony?) digitale camera. Daarbij werden 2 batterijen geleverd die in een net doosje zaten wat stevig dichtgeklikt kon worden.
Het enige wat erop lijkt heb ik gezien bij conrad (www.conrad.nl en dan artikel 250252) maar dat vind ik nogal prijzig. Bovendien lijkt mij dat die van hard-plastic zijn gemaakt en dus ongeschikt om in een rugtas te stoppen.
Wie weet meer?

groeten,
Tjong
 
Misschien niet de meest gebruikelijke opbergmethode maar kijk eens bij de drogist voor een tamponopbergdoosje.

Een penlite heeft ongeveer dezelfde grote als een tampon, en volgens mij zijn er doosjes verkrijgbaar waar wij dames onze tampons in kunnen opbergen om ze niet in onze inmens grote handtassen met veel te veel zooi kwijt te raken.

Succes met de zoektocht.

Conny
 
Sinds jaar en dag gebruik ik een sleutelhanger van de Hema, het is een heel klein tasje met een rits. Maximaal passen er 8 batterijen in, ik heb er meestal 4 mee. Is flexibel en ligt onderin de fototas. Ideaal.
Zal ik een foto maken?
grtz
Henk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan