Beetje laat, nieuw hier


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hallo, ben al een tijdje aangesloten hier, maar heb me nog niet voorgesteld.

Ik ben Margo en ik wandel veel met mijn ezels. In 2012 liep ik in vier maanden met een ezel van Ommen naar Zuid-Frankrijk gelopen en daarna kon ik natuurlijk de ezel niet wegdoen. Sindsdien maak ik elke zomer wel een lange trektocht van een week of 5. De volle kampeeruitrusting gaat op de ezel, ik draag zelf ook een klein rugzakje en we kamperen soms op een camping, soms bij een boer. Meestal loop ik gewoon LAW's en GR-routes en dat gaat heel goed, behalve soms wat obstakels voor de ezel waardoor we een stukje om moeten lopen. Ik doe alles nog ouderwets met routeboekjes en kaartjes, dat vind ik leuk. Overnachtingsadressen ontdek ik onderweg, ik maak geen gebruik van internet daarvoor. Zo ontdek ik de leukste plekken en hebben we hele mooie ontmoetingen onderweg.
Wil je meer lezen, kijk op http://margometezel.nl/
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Lid sinds 2013 :-) maar welkom (ben zelf nieuwer hier dan jij). Ik ga je site eens bekijken, leuk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan