Begeleid in 2010 een wandelvakantie van Spring Reizen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Begeleid in 2010 een wandelvakantie van Spring Reizen
Inschrijving BERG-cursus voor nieuwe reisbegeleiders van start

Op pad met leeftijdgenoten van 25-40 jaar? Leren omgaan met een kompas? En reizen buiten de platgetreden paden? Als je je nu opgeeft voor de BERG-cursus dan begeleid jij straks één van de Spring reizen. De eerste les vindt plaats op 9 april in Kootwijk. Interesse? Je kunt nog tot 1 maart solliciteren.

Ben je een enthousiaste en ervaren bergwandelaar? Kun je goed samenwerken en toon je leiderschap? En lijkt het je leuk om een route door een mooi gebied uit te stippelen? Misschien ben jij wel de ideale kandidaat. We zoeken iemand die het leuk vindt om samen met een ander een reisplan uit te voeren; vanaf papier tot in de praktijk. Deelnemers van de BERG-cursus worden opgeleid om in duoverband een reis te begeleiden. Er zijn maar liefst tien nieuwe begeleiders nodig in 2010.

Als je interesse hebt, kun je solliciteren via de website www.springreizen.nl. Na een intakegesprek krijgen de overgebleven kandidaten gedurende twee weekenden een training. Zij leren buitensport-EHBO toe te passen en beter kaart en kompas te gebruiken. Verder staan weerkunde en groepsdynamica op het programma. Maar ook noodsituaties, leiderschap en materiaalkunde komen aan bod. Wil je na de training nog beter kaart en kompas leren lezen? Ga dan een weekend mee naar de Ardennen. Begeleiders van een lichtere wandeltocht hebben hiermee hun opleiding afgerond. Wie een pittige hooggebergtetocht gaat begeleiden, rondt de opleiding af met een trektocht van een week door de Alpen onder begeleiding van ervaren reisbegeleiders.

Spring is een vrijwilligersorganisatie voor én door 25-40 jarigen. Het reisaanbod kenmerkt zich door actieve, duurzame vakanties. Kijk voor meer informatie over de cursus en het reisprogramma op de website www.springreizen.nl.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan