Beleef de Fjӓllrӓven Classic thuis vanaf de bank...

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Clip.jpg


Fjällräven Classic TV is de manier waarop het merk Fjällräven mensen in staat stelt om ondergedompeld te worden in een nieuwe trekkingervaring vanuit de veiligheid van hun eigen huis. Online gestreamd en getoond vanuit het oogpunt van een trekker, brengt Fjällräven Classic TV kijkers van over de hele wereld digitaal naar de locaties van elk van Fjällräven's succesvolle trekkingevenementen. De eerste aflevering was op 27 mei 2020, om 12.00 uur CET live op Fjällräven's sociale kanalen en op de Fjällräven Classic-website.

Dit nieuwe initiatief ging van start met Classic Germany. De eerste aflevering duurt 3 aaneengesloten dagen en besloeg 57 km kronkelende paden door velden en bossen, langs bergkammen en meren, over heuvels en graslanden van de prachtige Allgäu-regio in Duitsland. Kijkers kunnen een paar uur meedoen, of voor de hele driedaagse trektocht, waarbij je het pad kon ervaren door de ogen van een deelnemer.

De tweede aflevering is gepland voor 1-4 juli 2020, aanvang 12:00 CET, en zal digitaal trekking gaan fans van over de hele wereld naar Denemarken, waar ze de Classic-route van 75 km over met gras begroeide heuvels kunnen volgen, door donkere bossen en langs de kustlijn.

Dus pak je afstandsbediening, pak je rugzak en stem af voor een unieke trekking-ervaring die rechtstreeks naar je toe wordt gebracht uw huis door het Fjällräven Classic-team.

Meer informatie op Classic TV live: https://classic.fjallraven.com/.
 
Laatst bewerkt:
Tja, die stond voor dit jaar op het lijstje, de Kungsleden. Nu toch maar even afwachten of de situatie in Zweden verbeterd..
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan