Ben ik de enige?


Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik zit hier zielig alleen thuis te zitten......
Alfred avonddienst en geen vakantie in het vooruitzicht.....
Een verhuizing staat voor de deur......
Lege kasten en ingepakte dozen.....
Ben ik de enige die ff helemaal niks leuks in de planning heeft (behalve over 2 weken weer een etappe van het Grenslandpad) deze zomer......
Die nog niet weet of er wel een reisje in zit dit jaar.....
En die nutteloos achter de pc zit omdat website al is bijgewerkt en er weinig gebeurt momenteel.....
En het werk voor de zaak al helemaal af heeft (kwartaalafsluiting jakkes)....
En er helemaal niemand eens ff gezellig op de site aan het kletsen is......
Kortom:
Zijn er nog meer zieligerds die thuis zijn? Vertel dan eens iets leuks. Grappige anekdotes over wandel / hiking avonturen bijvoorbeeld. Heb ik iets te lezen.....
En denk aan de Wandeltocht op de Oosterscheldekering en het Klettersteigen/Klimmen/Abseilen op de peiler van deze kering op 3 en 4 september....
Groetjes,
Digna
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Dan zal ik zelf maar beginnen:
In 2002 zijn we 11 dagen op Corsica geweest. Overtocht met de boot van Toulon naar Ajaccio.
Op donderdagmiddag 8 augustus zouden we 13:00 uur terug varen. Dus smorgens lekker vroeg op. Tent inpakken en met de auto van Corté naar Ajaccio, zodat we lekker op tijd bij de boot zouden zijn.
In de haven aangekomen was het nog erg stil en waren de hekken nog gesloten. Waren we dan zo vroeg?
Ik ben naar de portier gelopen en heb gevraagd waarom we het terreing nog niet op mochten. Het was tenslotte anderhalf uur voor vertrek van de boot. "Er gaat helemaal geen boot vandaag" zei de man verontwaardigd. "Jawel"zei ik, "kijk maar, het staat hier op mijn boekingsformulier". De man begon hard te lachen. "Maar mevrouw, hier staat 9 augustus en het is vandaag 8 augustus".
Had ik me daar even een dag vergist zeg. We hebben toen de tent maar weer opgezet op een camping in de buurt van Ajaccio. De hele rotzooi weer uit de auto en de volgende dag weer inladen.
Toen we de volgende dag bij de haven kwamen was er wel een hek open, alleen kregen we toen de mededeling dat de boot vanwege het slechte weer een paar uur vertraging had. We konden de auto neerzetten en de stad in lopen of bij de auto wachten. Dat laatste deden we omdat we doodmoe waren.
Uiteindelijk hebben we 8 uur in de bloedhete haven rondgehangen, want de boot kwam pas om 19:00 uur aan en vertrok om 20:00 uur ipv 13:00 uur. 2:00 uur snachts waren we in Toulon na een heftige overtocht in de storm en de regen.
We waren het toen zo zat dat we in 1 ruk door naar huis zijn gereden en dat viel ff niet mee.
Kortom, achteraf een lachwekkend verhaal, maar toen een uitputtingsslag.
Het hele verhaal staat op mijn website.
Groetjes,
Digna
 
Tja...

het is komkommertijd he! Ik moet ook nog een tijdje wachten tot ik op vakantie ga, eind augustus pas. Tot die tijd moet ik me maar vermaken met werken, kijken naar de tour de france, en vakantievoorbereidingen.
Dat zal wel lukken hoor, die 1,5 maand is zo om..

Pieter

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
Tja ik heb ook weinig te melden. Ik mag me de komende tijd ook vermaken met werken....ok ik doe dat dan wel in schotland in niet in Nederland. Motortje mee links rijden dat kan ik al. Ach volgens mij is werken dan best wel te zien als bijzaak. Met een beetje geluk blijft het weer lekker daaro en dan ben ik best tevreden.

Groetjes,

Peter
 
hoi,

tja ook weinig te melden. werken en werken en nog eens werken. en de klanten en tussenpersonen houden je wel bezig.
maar gelukkig over een maandje een weekendje rome in september een weekend berlijn en daarna twee weken Kroatie. dus wel een leuk vooruitzicht. net ook een verhuizing achter de rug! Wat kan een mens een rotzooi ( spullen) hebben. En dat alles uit 1 kamer??
stond gewoon versteld.
maar gelukkig komt er wel een end aan.
en we zijn net terug van ons weekend ( weekje) van bratislava wenen en budapest en dat alles in vijf dagen. was best heffie. wel gezellie en heeeeel veel gezien en meegemaakt. zoals drinken per 0,1 en besteld een glas dus dat staat dan 3 drie op de rekening. hongaarse conducteur die het leuk vindt om toeristen te pesten, want die west europeanen die hebben toch wel geld!!
en mega veel eten!!!

gr sylvia
 
Ook niet echt veel vakantie meer gepland,net terug van een maand China, nog wel 3 weken aan dagen staan, 1 weekje met kerst gepland en de rest vrij te besteden. Ga ik niet echt van op vakantie denk ik, we zijn bezig om een ecologisch huis te gaan bouwen in Arnhem, ook een tijdrovend project wat de nodige aandacht vergt, maar ook veel energie geeft :)

Cheers,
Frank
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan