bereik in Noorwegen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
hey mede buitensporters

ik ga in augustus naar Noorwegen. Femundsmarka op pcies te zijn. Nou vroeg ik me af hoe het daar zit met het bereik van me telefoon. Heb t-mobile als provider.
aangezien ik af en toe op de veluwe al heb dat me bereik weg valt vroeg ik het me af.

af en toe wegvallen van bereik is natuurlijk niet erg, maar een hele week met een telefoon zitten waar ik niks aan heb is niks.

alvast bedankt
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Thimo, beter opletten ;)

Daar had Sander een paar weken terug net een goede link voor gegeven. Coverage maps (voor Noorwegen) staan hier:

http://www.gsmworld.com/roaming/gsminfo/cou_no.shtml

Je provider maakt daarvoor niet uit, je kunt in Noorwegen zelf met je toestel switchen van netwerk, zodat je altijd het beste bereik hebt. De kosten per netwerk variëren wel (Noorwegen = duur ..)

Check ook even de manier waarop je naar het buitenland moet bellen vanuit Noorwegen, kan afwijken van wat je gewend bent. Dat is wel provider afhankelijk.

gr. Joop
 
Op sommige plekken in Femund waar geen Noorse dekking is, heb je opeens dekking via Zweedse zenders. Het kan dus helpen om als je wilt bellen richting Zweden te lopen en het open en hogere terrein op te zoeken. Als je hulp nodig hebt, moet je gewoon een gemarkeerde wandelroute opzoeken. Femund is erg populair, grote kans dat je op paden andere mensen tegenkomt. Vooral aan de rivier Røa staan veel tentjes.

Linda
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan