Berghaus Munro


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Zijn er mensen die ervaring hebben met de Munro rugzak van Berghaus?

Ik wil hem als aanvulling op mijn MacPac. Over een paar maanden ga ik naar Nieuw Zeeland en daar ga ik mijn MacPac vervangen. Wat ik wil is een rugzak die ik eventueel in mijn grote rugzak mee kan nemen, maar die vooral voor de weekeinden is waarbij mijn grote rugzak te groot is.

Wat me aanspreekt bij deze rugzak is het simpele ontwerp. Ik hou niet van veel toeters en bellen aan de buitenkant. 1 Groot vak en 1 of 2 kleine vakjes in de klep, dat heeft mijn voorkeur. Op zich zou ik ook voor een Karrimor Sabre 45 kunnen gaan. Qua volume ben ik daar gelukkiger mee, maar die rugzak is wel echt een zelfstandige rugzak, die duw je niet even tussen de rest van je spullen.

Op dit moment neig ik dus naar de Munro, maar als mensen andere modellen aan kunnen raden dan is dat advies ook nog steeds welkom. De rugzak moet wel (donker)groen of zwart zijn.

Mmmmm, ik dwaal een beetje af van mijn eigen vraag. Iemand ervaring met de Munro?

Groeten,
Gerben
 
Hallo Gerben,
Ja ,als je naar rugzakkenland Nieuw Zeeland gaat, kijk dan ook eens naar de MacPac 35 Amp, fantastische rugzak maar dit jaar helaas niet meer in het zwart. Ook bij de geavanceerde rugzaksystemen van Aarnpacks (www.aarnpacks.com) zit vrees ik, geen groen of zwart. Misschien toch interessant: de Golite Jam bij www.backpackinglight.co.uk die een goede verzendservice bieden. Die is er in wel in groen en zwart.
Of je neemt de grote afritsbare zijzakken van de Sabre 45 en laat die gegewoon in het weekeinde thuis..
Groeten,
Boelo
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan