Bergsport foto verkiezing


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Berggeit.nl is een verkiezing begonnen voor de mooiste bergsportfoto:

'Bezoekers van mijn site kunnen foto’s sturen naar chriswes81@lycos.nl (300 mb ruimte) Het aantal foto’s sturen is onbeperkt. Echter wordt er maar 1 foto geplaatst in de categorie: Bergsport Verkiezing: http://www.berggeit.nl/album/categories.php?cat_id=72

Daarnaast moet een inzender aangeven waarom hij/zij vindt dat de foto in aanmerking komt en waarom, waar de foto genomen is, wat er te zien is en eventuele bijzonderheden. De sluitingsdatum is 01 juni 2005, mits ik meer dan 100 unieke inzendingen heb ontvangen. Anders wordt de verkiezing met twee maanden verlengd. Er wordt contact opgenomen met de winnaar van de 1e, 2e en 3e prijs per e-mail.

De prijzen zijn:
1e Prijs: DVD van Joe Simpson - Touching the Void
2e Prijs: Powerball
3e Prijs: Bever Cadeaubon 10 Euro'

Had jij al mooie bergsport-foto's geplaatst in het foto-album van Hiking-site.nl? Dan wordt het tijd om je mooiste foto ook even naar Berggeit.nl te sturen.

Grtx,

Raymond
 
Hallo allemaal,

Ik hoor net van de Berggeit dat Ronald Naar en Edward Bekker de bergsport foto verkiezing jureren. Misschien een extra reden om alsnog een foto in te sturen?

Raymond
 
Hallo allemaal,

Om meer mensen te stimuleren om mee te doen zijn er inmiddels meer prijzen beschikbaar gesteld.

Prijzen:
? Hoofdprijs: Edward Bekker Waardecheque t.w.v. 50 euro (click hier)
? Speciale juryprijs: de meest bijzondere foto wordt beloond met 2 kaarten voor een ijsklim arrangement in “The Globe” te Den Haag bij www.bever.nl
? Extra juryprijs voor de spannendste foto wordt beloond met waardecheque t.w.v. € 50 bij de www.bergsportshop.com

Naast de hoofdprijs en de twee juryprijzen zijn er de volgende prijzen te winnen:
? 2e prijs: een Powerball Blue Light met Digital Counter, Powerball Bag, Powerball Wriststrap en extra startkoord. t.w.v. € 45,25 van PowerBall Europe (www.powerball-europe.com )
? 3e prijs: een gesigneerd gebonden fotoboek van "De plaag van de ijswind" van Ronald Naar à € 29,50 (www.ronaldnaar.nl)
? 4e prijs: een gesigneerd exemplaar van “8 km boven NAP” van Menno Boermans www.mennoboermans.nl)
? 5e prijs: eenDVD “Touching the Void” van Joe Simpson (www.berggeit.nl)
? Troostprijzen: nog eens 3 gebonden fotoboeken van "De plaag van de ijswind" van Ronald Naar
à € 29,50, klein Victorinox mesje met schaartje van Edward Bekker Ski & Alpinisme en een t-shirt "Follow the mountainguide" van Edward Bekker Ski & Alpinisme i.s.m. Millet.

Prijsuitreiking
Er wordt een prijsuitreiking georganiseerd waarbij Ronald Naar, Edward Bekker en Menno Boermans aanwezig zullen zijn en een persoonlijke dia presentatie over bergsport fotografie zullen geven. De prijsuitreiking wordt georganiseerd in “The Globe” te Den Haag in een speciaal daarvoor bestemde ruimte van Bever Zwerfsport. De datum wordt later bekend gemaakt.

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan