Bergsport zaken in Courmayeur


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Patrik

Guest
Dit jaar zal ik enkele weken in het Aosta dal vertoeven in de buurt van Courmayeur. Weet iemand hier bergsportzaken en evt. de prijzen. Ben oa op zoek naar La Sportiva Nepal Top.
Cheers, PP

Edgar, Riva gaat dus niet meer door......
 
Ik kan me niet voorstellen dat er in Courmayeur geen buitensportzaken zijn, maar desnoods kan je nog altijd even doorreizen naar Chamonix. Vlakbij en een paar dozijn buitensportzaken.

WB
 
Vorig jaar in Courmayeur overnacht(1 nacht). Een gezellig plaatsje met 1 grotere winkelstraat waar volgens mij twee sportzaken aan stonden. Ik ben niet naar binnen geweest (gek eigenlijk), maar het was geen al te best weer. Weet dus niets van prijzen daar

Nico
 
Hoi,

ben net in Courmayeur en Chamonix geweest. Courmayeur heeft inderdaad twee zaken in de hoofdstraat. Deze hanteren wat kleding betreft ongeveer dezelfde prijzen als in Nederland. Ik heb niet specifiek op schoenen gelet maar als deze echt veel goedkoper waren geweest was het me wel opgevallen.

In Chamonix daarentegen wel de nodige budgettair vriendelijke winkels gezien, tenminste wat de schoenen betreft. Deze zijn in een dorpje ten noorden van Chamonix gelegen aan de drukke doorgaande weg (richting Argentiere). Het zijn een soort van Outlet-zaakjes, maar er was ook een Beverachtige winkel bij.

succes

groet
Richard
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan