Bespreking/review van: DJI Osmo Action

Leuk artikel. Wat is een gimbal effect?
Hi Hyz,

een Gimbal is een motorisch aangedrven instrument om een camera te stabiliseren, dus een gimbal heeft het natuurlijke bewegen op waardoor het beeld veel stabiler wordt. Bij de meeste action-cams is er een functie in de software ingebakken om via een EIS (Electronix Image Stabislisation) het beeld vloeiender te maken. dus dat de schokken die de camera te verduren krijgt digitaal worden weggepoetst. Naast deze Osmo Action hebben we een aantal andere camcorders, oa een goedkopere die bijna geen EIS functionaliteit heeft, schokt dus nog best aardig, en een "grotere" camera uit de Everio Quadrpoof serie. Deze schiet ook in 4K@ 30fps met EIS. Deze laatste is inderdaad nog stabieler maar ook 4 keeft zo groot en zwaar.

de software van DJI is al weer een aantal keer geupdate en op dit moment kun je vrij eenvudig het DJI watermerk uitzetten. Ook zijn er een aantal toevigen aan tickers en stories toegevoegd waardoor het maken van een video nog makkelijker en leuker is.

Verder heb ik ondertussen een aardige verzameling aan lensjes en nds filters voor op de camera. leuk speelgoed.

Stuur je via een pb wel een linkje door van een video die ik onderweg tijdens een fietstripje heb ge-edit.

Bas
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan