beste blog-site voor een lange reis


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
hebben jullie een voorstel voor een goeie blogsite waar je een reisverslag op kunt zetten, maar ook veel foto's en nog wat algemene dingen (reisroute, sponsors, ...)

ik heb al wat rondgekeken en waarbenjij.nu lijkt me wel ok, maar ik heb het gevoel alsof je daar niet echt veel aan de layout kan veranderen.

tips?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo,

Ik ben zelf een paar week geleden begonnen met een Blog.
hij gaat over (Zee)Kayakken en na een paar keer geprobeerd te hebben krijg ik er handigheid in.
Artikel kan je ook eerst in Word maken en dan transporteren naar je blog.
Kijk maar eens op http://seakayakcobber.blogspot.com/
Als je dan naar de rechterbovenhoek gaat staat er aanmelden en kan je in drie eenvoudige stappen je eigen Blog aanmaken.

Makkelijker is om eerst even een e-mail adres aan te maken, zodat je die bij de hand hebt.
Veel succes,
Jörgen
 
Hallo Eva,

Je zou ook eens kunnen kijken naar: http://www.WebTravelLog.com

Dit is een reislog-website die ik gestart ben na een jaar reizen. Deze website biedt iedereen de mogelijkheid om gemakkelijk een eigen reiswebsite bij houden.

Je krijgt bij WebTravelLog een complete website waar je reisverslagen en foto's kunt publiceren met een interactieve wereldkaart waarop je de afgelegde reisroute kunt bijhouden, enz.

Ook zit er een links-pagina bij vanwaar je bijvoorbeeld links naar sponsors kunt plaatsen.

Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen,

Groeten,
Jacco
 
wauw, dat ziet er al megacool uit. als ik meer tijd heb ga ik het es allemaal uitzoeken.
bedankt jacco!
 
Hoi Eev,

wij hebben voor onze reis naar Zuid-Amerika een blog aangemaakt op www.punt.nl. Ons voorbeeld is; http://lamagezocht.punt.nl

Het is geen officiele site voor reislogs, maar wij vonden deze gewone log juist prettig werken omdat je zoveel in kunt stellen en veranderen. Er is veel mogelijk en de fotoruimte is 100 mb, een stuk meer als de door iemand anders genoemde waarbenjij.nu. Nadeel achteraf is dat de foto's niet direct aan een stuk tekst zijn gekoppeld. Dus als je niet allemaal dezelfde titels gebruikt is het lastig voor mensen om achteraf de juiste foto's bij de juiste tekst te vinden.

Andere mogelijkheden voor een reisblog;
www.aroundtheglobe.nl - beetje vergelijkbaar met waarbenjij, alleen is de fotoruimte hier onbeperkt, het is ook geen commerciele site. Instellingen zijn net als bij waarbenjij beperkt.
www.travelblog.com
www.getjealous.com

Succes ermee en als je twijfelt, ga je toch lekker op meerdere sites experimenteren. Kom je er vanzelf achter wat je prettig vind werken.

Joris
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan