bestelling phd designs


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


hee Benjamin,

Bestel met een gerust hart!
snelle verzending, goeie service en goeie producten.

(heb zelf een bodywarmer en een jasje van PHD)(ik weet..dubbelop, dus de bodywarmer met goretext outer zet ik hier binnenkort te koop)

groet,
gregor
 
Ja hoor gewoon doen.

Denk dat de meestel actieve clubleden wel iets van ze in de kast hebben liggen, bij een koud weer event is het savonds een grote PHD festijn.
 
Dan heb je net de herfst uitverkoop gemist. Jammer.
Zelf heb ik met een mooie korting een minimus dons jack aangeschaft.
Snelle en nette levering.
 
Hier ook goede ervaring 2 slaapzakken en een donsjas besteld, allemaal zonder problemen. En zo lopen hier nog wel stuk of 6-8 personen rond met die ervaring.
 
Ook hier niks dan lof.
PHD Minimus Pulleover en Minim Ultra/300/400/500:p

Bestellen kan je dus gerust doen, service ist Zzzzoeper beim PHD:)

Martijn
 
Ok mooi! Over de betaling je kan met maestro betalen, maar dan vragen ze je kaart nummer maar bedoelen ze dan echt je pasnummer of je rekening nummer? En wat houd Security Code in? Moet ik dan m'n pin geven of iets dergelijks??

Alvast bedankt

Benjamin
 
Als er gesproken wordt over kaartnummer en security nummer dan zal het over een creditcard gaan en niet een gewone bankrekening.

Grtz, Jolanda
 
En nooit je pincode ergens op internet invullen!!!!

Maar je moet dus met Credit Card betalen. Maar je zou ze eens kunnen vragen of je het niet via een overschrijving mag doen.
 
>service? Snelle verzendkosten? Komt het goed aan?

De eerste email van mij werd pas na een maand beantwoord. Daardoor kwam ik in tijdnood voor de vakantie (levertijd). Mijn bestelling hebben ze voorrang gegeven, maar met de verkeerde verzendmethode verstuurd. Ik had gevraagd om express, om zeker te zijn dat het aan zou komen, en ze hebben het normaal verstuurd. Ze boden nog aan om een extra jack per express te sturen, maar het kwam nog wel op tijd aan gelukkig.

Ben nog steeds positief, want ze hebben er alles aan gedaan om het snel in orde te maken.

grtz
Henk
 
Ik had even gemailt en ik kan het waarschijnlijk via bankoverschrijving doen gelukkig! En mijn e-mail is binnen 24 uur beantwoord. :)

Bedankt voor de reacties!

Gr. Benjamin
 
Hallo,
Ik heb dus al meer dan 2 weken geleden mijn order geplaatst en betaald. En jullie zeggen snelle keurige levering, maar ben ik nou zo ongeduldig of is 2 weken toch wel lang? In hoeveel dagen/weken hadden jullie het in huis?

Groetjes Benjamin
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan