Betaalbare anorak


Status
Niet open voor verdere reacties.
Beste mensen,

Ik ben op zoek naar een anorak. Het liefst groen eventueel camo.
Hij moet vooral winddicht zijn en als het kan waterafstotend of waterdicht. Daarnaast vind ik 100 euro wel een maximum bedrag dat ik wil uitgeven. Op internet zie ik van alles, maar of spuuglelijk, of peperduur, of Amerikaans en dan leveren ze weer niet in Europa x(
Heeft iemand van jullie een tip?
Ik houd me aanbevolen!

Groetjes,

Els
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hallo,

Met kayakken varen we alleen maar in een anorak.
Misschien kun je eens bij Arend Bloem in Wormer kijken, daar hangt de wereld met prijzen van goedkoop tot duur. Enkel en dubbele uitvoeringen. Het merk Palm is een goed merk, komt uit Groot Brittanie.

http://www.arendbloem.nl/

Succes,
Regards COBBER
 
Bedankt voor jullie tips!

Die extra survival had ik al ontdekt en dat was inderdaad iets! Helaas XL en XXL uitverkocht x( !
En Arend Bloem, die ken ik ook. Jaren geleden onze canadeesuitrusting gekocht, maar wellicht wordt het weer eens tijd om hem een bezoekje te brengen! Trouwens wel op de site van pinewood (die maakt ook die anoraks van extra survival) gekeken en daar zag ik ook iets bruikbaars. Helaas is mijn duits niet zo goed dus ik heb een mailtje in het engels gestuurd. Alleen heb ik nog geen antwoord...
Maar ik houd me nog steeds aanbevolen voor eventuele andere tips!

:p groetjes,

Els
 
Beste Hikers,

De kogel is eindelijk door de kerk!
Ik ga voor de anorak van extra survival (eigenlijk is ie van Pinewood) in de maat L. Ik heb mijn winter-softshell nagemeten en die maten komen aardig overeen met de anorak in maat L.
Ben heel benieuwd of ie me gaat bevallen.
Jullie horen nog wel als ik hem binnen heb...

Groetjes,

Els
 
Yesss!

Hij is binnen! En de maat is in elk geval goed.
Mooi materiaal, veel zakken, kleur is goed, kortom precies wat ik zocht (alleen voor deze temperaturen een beetje te koud). Kortom als ie in een winkel had gehangen had ik hem ook gekocht.
Nu nog even wachten op wat hogere temperaturen... Hoewel het er erg mooi uitziet buiten met zo'n dun laagje sneeuw op de bomen!
Fijne dagen allemaal en alle goeds voor 2008!

Els
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan