Bever overgenomen


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo dan,

Niet echt buitensport-nieuws, maar wellicht wel leuk of interessant om te weten omdat je er zo vaak komt:
"Bever Zwerfsport, de specialist en marktleider in Nederland voor outdoor-artikelen, is overgenomen door buy-in manager Bert Hondebrink en investeringsmaatschappij Halder uit Den Haag. Fred van Olphen, oprichter en eigenaar van Bever Zwerfsport, heeft zijn gehele belang overgedragen aan een daartoe opgerichte houdstermaatschappij. Tevens heeft Fred van Olphen per 1 september de leiding van de onderneming overgedragen aan Bert Hondebrink, die Algemeen Directeur van Bever Zwerfsport is geworden. Van Olphen zal nog een periode als adviseur bij Bever Zwerfsport betrokken blijven."
Zie voor meer info: http://www.halder.nl/pdf/h_pr_Bever_040903.pdf

Raymond
- geen idee of dit ook enige invloed heeft voor de klant, maar dat merken we vanzelf...
 
Ik werk zelf bij bever en we hebben een hele nette brief gehad met uitleg over de overname. De verkoopformule zal hetzelfde blijven, de winkels over het algemeen ook, maar er zullen vast ook -voornamelijk organisatorisch- dingen veranderen. Bert is zelf ook enthousiast binnen de buitensport, nieuwe ideeen en ervaring zijn altijd welkom binnen dit soort bedrijven vind ik.

Ben zelf ook erg benieuwd naar de verdere ontwikkelingen.

Sanne
 
Hé Collega!

B1 hiero...

Zelfde brief gekregen (natuurlijk) en ik ben ook wel benieuwd. Ik verwacht geen grote wijzigingen aangezien de rest van het team in Zoetermeer hetzelfde blijft. En aangezien Fred nog wel adviseur blijft zal het niet ineens anders gaan worden.

Groeten,
Joris
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan