Bever shop online


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


1e indruk..
Erg jammer dat de prijzen hetzelfde zijn als in de winkel. De lagere prijs is voor mij DE reden om via internet te bestellen. Een bezoekje aan een buitensportzaak vind ik namelijk geen straf. Niks nieuws dus.

:7
 
Zolang ze niet practisch hun hele catalogus erop zetten is het niet interessant. Verder ziet de site er nou niet overdreven aantrekkelijk uit. Dat de prijs hetzelfde is is enigszins logisch maar uiteraard jammer. Het is een aanvullig en geen substitutie van de 'life'-winkel. Hoe zit dat bij Globetrotter trouwens? Indien ze aanbiedingen via dit medium gaan doen wordt het een stuk interessanter.

groet
Richard

- die 20 minuten moet lopen voor zijn Bevertje en dat gewoon blijft doen. De koffie is namelijk gratis en dat hebben ze op internet niet.
 
[laatste wijziging op 09-05-03 om 21:48]2e indruk..
Ik heb net een tubetje Elmex bestelt voor 43 centjes. De mogelijkheden tot betalen vind ik wel oké. Creditcard, of direct telebankieren. Nou eens kijken wanneer mijn tubetje arriveert. De algehele opzet kan ik ook mee leven. De zoekfunctie werkt. Nu inderdaad de hele shop erop, en minstens 15% goedkoper als in de winkel.

:7
martin
-op 5 min. van the local beverstore
 
Net eens gaan kijken, en bv in rubriek tenten zijn er drie modellen te zien, dus zeker niet hele catalogus staat erop... En 7,50€ verzendkosten is redelijk veel vind ik toch wel.

Greetz,
Bert

If you try to eradicate nature, in time she will silently rise up and confound your foolish arrogance
 
Ik heb er even rondgegeken, en daar ga ik dus niks bestellen, het is niet goedkoper, en het aanbod is minder dan minimaal!

Bijvoorbeeld, klimmaterialen, ik weet zeker dat er in de winkel minstens 20 verschillende karabiners hangen, op de site wel 1, en verder dan ook helemaal niets, en karabiners hoef je echt niet te passen... :(

En die mooie slaapzakken die in de winkel liggen, Western Mountaineering, Marmot, TNF, niet te vinden. De mooie spulletjes die in de winkel liggen, zijn gewoon niet te vinden op de site, misschien proberen ze daarmee toch de 'veeleisende' buitensporter naar de winkel te lokken met de kans dat ze dan meer uitgeven...

Ik krijg, als ik op de site kijk, een beetje het idee van de moderne kampeerder, niet zozeer de buitensporter zoals de meesten van ons zijn...

Maarten
-op naar de echte winkel... :D

www.theanalogproject.tk
 
Het weekend is voorbij en de maandag is alweer een poosje bezig.
Ik heb nog geen bevestigend mailtje ontvangen dat mijn bestelling aangekomen is. Ik heb wel al betaald. Kijken hoe zich dit ontwikkelt.

:7
 
Beste Hikers?

Ik heb jullie reacties allemaal gelezen. Als jullie nu allemaal van die "buitensporters" zijn. Waarom lees ik dan op de site dan steeds dezelfde namen? Jullie hebben overal opmerkingen en aanmerkingen over en niemand doet het goed! Ja als jullie korting krijgen dan willen de heren wel iets positiefs type. En volgens mij staan de Katalogie van
de buitensport zaken die hem uitbrengen op de site's.
Dus kom eens lekker met je lui r..t van de stoel en wandel of fiets naar de dichtsbijzijnde winkel. Het is toch veel leuker om in een winkel rond te neuzen. Laat je zelf niet helpen. Vraag lekker katalogie van de merken via internet en zoek daar lekker uit wat je wilt hebben. Ga dan naar de dichtsbijzijnde winkel en koop het gewoon. Zo doe ik het ook! Altijd de perfecte spullen.

Groeten van wel een buitensporter.
 
[laatste wijziging op 12-05-03 om 22:18][laatste wijziging op 12-05-03 om 22:16 ]Zo zo.. buitensporter..

Schrijf eens een schrijfblokverhaaltje of stuur eens wat foto's of materiaalervaringen in, in plaats van met je allereerste prikbordberichtje zo'n naar toontje te bezigen...

Dus..

:7
 
Als jij jezelf 'wel' een buitensporter vind, zal ik jou lekker in die waan laten hoor....

Aangezien ik student ben, heb ik wel tijd om af en toe eens bij Bever binnen te lopen, maar toen ik stage liep had ik daar dus absoluut geen tijd voor, en dan is zo'n online shop best handig!!!

Over dat nooit goed doen... Ik alleen al heb volgens mij een aantal keren mijn complimenten voor Bever op deze site gezet, eerst even (beter) lezen voordat je commentaar geeft! Enneh, zet je naam maar onder je berichten, dan ben je al een stuk geloofwaardiger!

Gr,
Maarten
-te vaak bij Bever te vinden...

www.theanalogproject.tk
 
Waar het om gaat volgens mij: Zeker een webwinkel zou goedkoper moeten zijn omdat de kosten vele malen lager liggen dan bij een gewone winkel. Die marge zou ik graag ten gunste van de consument willen zien, in plaats van ten gunste van de mercedes van de dikke beverdirecteur.

Ik zou meneer Pino willen meegeven dat sommige buitensporters serieus on a budget zijn. Die kunnen niet zomaar uit een vette catalogus iets moois uitzoeken en dat dan kopen. Hoe graag ze dat ook zouden willen. En af en toe iets nieuws met vele euro's voordeel uit de webwinkel zou een welkome afwisseling zijn naast het 2e-hands spul waartoe sommigen vaak veroordeeld zijn.

Zoals ik al zei.. Een bezoek aan een buitensportwinkel is heel geen straf. Maar Pino.. Dat is geen buitensport hoor..

:7
 
Helemaal met Martin eens, ik doe de laatste tijd zo'n beetje alles om spullen zo goedkoop mogelijk te krijgen. Dacht ik net een goedkope nederlandse buitensportwebshop aan te treffen:(.

Greetz, Onno
-Die zijn 600 euro voor z'n c1 cursus nog moet overboeken:(
 
Goh, dus je bent een buitensporter als je naar de winkel fietst of wandelt. Geldt dat alleen voor een buitensportzaak, of telt de buurtsuper ook?
Ongetwijfeld heb jij tijd zat maar sommige mensen moeten werken voor de kost en aangezien in dit Calvinistische land winkels om 6 uur dicht gaan en zondag al helemaal gesloten zijn is een webwinkel de enige manier als je iets snel wilt hebben.
Voor iets groots als een brander of zo ga ik graag naar de winkel om te kijken/voelen en neem ik op de koop toe dat het daar op zaterdag erg druk is. Maar voor de klein dingetjes als een paar wandelsokken, wat potjes of flesjes, een mok en dat soort spul hoeft dat voor mij niet en dat bestel ik dus graag via internet. Het is dan dus jammer dat Bever wel branders aanbiedt via hun webshop, maar geen kleine dingetjes.
En wat betreft die kortingen; veel van de site kan je nog niet gelezen hebben want anders was je wel opgevallen dat veel mensen erg positief zijn over bv. een zaak als Zwerfkei in Woerden en dat is zeker niet de goedkoopste zaak. Prijs is niet belangrijk mits de service maar goed is.
Ik stel voor dat je eerst eens echt wat prikborden op deze site naleest en dan pas met kritiek komt.


Groetz,
Dennis

P.S. "Katalogie" schrijf je als "Catalogi" in het Nederlands....
 
Mailtje is binnen.. Bestelling is onderweg.
Er werd snel en adequaat geantwoord op mijn vraag hoe het zat. Het werkt dus. Nu nog de prijzen aanpassen, en dan: Ga Zo Door Bever!

:7
 
[laatste wijziging op 14-05-03 om 16:58]Bestelling is binnen..

:7

Overigens.. Wat is er gebeurt met bericht nr. 17 in deze topic?
Raym..?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


>Overigens.. Wat is er gebeurt met bericht nr. 17 in deze
>topic?
>Raym..?

Gezien de tijd dat het berichtje geplaatst had moeten worden, denk ik dat het een berichtje is geweest van een beheerder van het prikbord (Jurgen?) die 'm vervolgens weer heeft verwijderd.

Ik heb in elk geval niets verwijderd, dus kan anders ook gewoon een telfout zijn...

Raymond
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan