Bever


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Michiel

Guest
Ik ben niet éénkennig als het om outdoor zaken gaat, dus toen ik toevallig bij BEVER in Rotterdam was en een paar mooie stijgijzers zag die ik misschien wel wou hebben, even een verkoper erbij gevraagd. Nadat drie verschillende verkopers steeds weer een andere collega moesten roepen, die het misschien wel wist, zakte het vertrouwen al een beetje. Maar uiteindelijk kwamen er toch wat stijgijzers uit het magazijn… De verkeerde, dat zag ik zo. Toch even blijven volhouden dat het de juist zijn… dan tot de conclusie komen dat deze klant er wel een beetje verstand van heeft dus dan maar terug het magazijn in om de juiste te zoeken. Mmmm
Terug met de juist exemplaren gewoon stug de linker stijgijzer om de rechter schoen proberen te doen…. Aii !!!

Iemand anders soortgelijke ervaringen?

Groeten, Michiel
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Het onderwerp wordt "hiernaast" al besproken denk ik . Zie "Kies je voor de grote winkelketen o..."

Groet,

Willem
 
Niet dezelfde ervarign maar een soortgelijke met bergschoenen. Verkeerde paar meegekregen. Althans, kreeg na een kwartier (zonder te lopen) pijn. Dingen kosten 300 piek! Terug geweest en toen wel zeer goed geholpen. Zij had er wel verstand van gelukkig.

Afgelopen weekend naar Demmenie geweest. Is ook veel beter dan Bever. Kvoelde me daar in ieder geval meer op mn gemak!

Groet
 
hallo,
Nou ik had hetzelfde met de Bever in Amsterdam, daar ging ik een Hilleberg tent kopen van Fl.900,- en ze waren te bedonderd om hem ff op te zetten voor mij, terwijl ik het gewoon fatsoenlijk gevraagt had, want het is geen pak suiker wat ik koop. Maar dit maakte geen indruk, zelfs niet toen ik hem vertelde dat ik ook nog een MSR brander en een nieuwe North face jas nodig had. Ik zei dan ga ik wel naar een andere winkel, en ze lieten me gewoon gaan, dan klopt er toch iets niet? Ik moest bijna Fl.2000,- spullen hebben. Maar ik moet zeggen dat ik eigenlijk behoorlijk klaar ben met de Bever sport. Maar ja soms kom je er niet buiten. Maar mijn complimenten voor de Bever sport Breda, daar hebben ze netjes die tent voor me op gezet.... Bedankt nog.
En de Bever in Amsterdam.......Tot nooit meer.
Patrik
 
Bever Den Haag versus Bever Hilversum

Tja, persoonlijk denk ik dat je de Bever zaken allemaal apart zou moeten bekijken.

Die van Hilversum heeft bij velen (zie ook ander topic over top 5 buitensportzaken) de voorkeur. Ook bij mij. Maar een zaak als die in Den Haag zal ik bijvoorbeeld nooit meer binnengaan. Alleen al om het feit dat de verkoper destijds totaal geen idee had waar hij het over had, aan de andere kant omdat ze me van diefstal betichtten toen ik ze (net na kassa, maar nog in de winkel) er op wees dat er geen brandstoffles bij mij brander zat (die er standaard bij geleverd moet worden).

In Hilversum, maar bijvoorbeeld ook in Eindhoven en Breda (errug vriendelijk en professioneel personeel!) wip ik zeker binnen als ik (zelden helaas) in de buurt ben.

Grtx,

Raymond
 
RE: Bever Den Haag versus Bever Hilversum

Helaas ben ik het helemaal met iedereen eens.

Wordt tijd dat die bever lui ook es hier kijken en die paar 'slechte' filialen es aanpakken zodat wij daar ook fatsoenlijk geholpen kunnen worden!

Dirk.
 
(Ex) Personeel Bever

Ik heb al geregeld gesproken met personeel van buitensport zaken die allemaal zeggen dat ze het beleid van Bever meer dan Beu waren en ergens anders zijn gaan werken.
Ik heb deze ervaringen gehad in Nijmegen, bij Spac Sport, en in Roosendaal heeft een ex bedrijfsleider zelfs zijn eigen shops opgezet, in Roosendaal en Bergen op Zoom.
Wat Bergen op Zoom te kort heeft aan handel (Zaak draait net een goed jaar) maken ze meer dan goed met hun zeer persoonlijke service.
Tot nu toe heb ik er al kleding, stijgijzers, waterzak en een Wild Country tent gekocht.
De tent had wat minimale probleempjes, maar ik mocht er eerst mee op vakantie waarna de bedrijfsleider er voor gezorgt heeft dat alles in orde werdt gebracht.
Hulde!
Rob
 
RE: (Ex) Personeel Bever

Ik kan dat beamen: in meerdere buitensportzaken ben ik verkopers tegengekomen die ik daarvoor bij Bever gezien had. Nu kom ik soms nog steeds bij Bever, maar het is me nog niet overkomen dat ik mensen die ik eerst elders heb zien werken dat nu bij Bever doen.
 
RE: (Ex) Personeel Bever

Overigens: om te vookomen dat alle Bevers over één kam worden geschoren, er zijn ook goede Beverzaken in Nederland. Bever Hilversum staat zelfs in mijn Top-5.
Er lijkt alleen geen algemeen aannamebeleid te zijn, dus je moet het echt treffen dat je een goede (en vooral enthousiaste)verloper tegenkomt.

Gezien de ingezonden berichten kan iedereen wel voor zichzelf bepalen waar hij/zij in ieder geval veel kans loopt een waardeloze zaak binnen te lopen.
 
Hallo iedereen.

Ach wat zal ik zeggen.
Overal werken rotte peren.
En ook wel goede heren.
Iedereen heeft zijn dag wel eens niet.
En iedereen heeft zo zijn specialiteiten en kwaliteiten.

Iedereen moet daar gaan shoppen waar hij zich het prettigst voelt.

Ik ga graag naar de Zwerfkei, Demmenie in A'dam (heb daar 10% korting)en kijk daar ook wel eens bij Bever.
Als je weet wat je wilt hebben, heb je een verkoper minder nodig.

Groetjes.

Peter.
 
Nu ja - ik denk dat zoals al eerder geschreven elke winkel wel wat heeft. Zelf heb ik al heel lang goede ervaringen met Bever Den Haag, maar ook met bijvoorbeeld Kathmandu in Utrecht.
Voor degenen die het niet weten: Bever heeft volgens mij al meer dan 15 winkels in Nederland, dus de kans dat iemand daar een misser treft is natuurlijk veel groter dan bij bijvoorbeeld Kathmandu, die maar 1 winkel heeft.
Wel heb ik gemerkt dat je met sommige verkopers gewoon beter 'klikt' dan met andere, dus meestal zoek ik er naar eentje die me al vaker geholpen heeft. Wel vind ik de kwaliteit van de winkels in Nederland vele malen beter dan die in Belgie, als je kijkt naar Bever, Zwerfkei, Spac enzo dan hebben die veel meer keuze dan al die kleine winkeltjes in Frankrijk (Ok- Decathlon is niet klein, maar heeft alleen ****producten......
 
Ook leuk bij de Bever is dat ze een Triplepoint Ceramic jas voor een 2 laags Goretex uitschelden. Hoe serieus moet je ze dan nog nemen. De bever is wel goed voor aanbiedingen maar het advies is niet best, al loopt er in R'dam wel 1 rond die wel weet waar hij het over heeft.
De beste zaak vind ik de demmenie in R'dam, maar dat is een andere discusie


Gegroet

Zenno
 
Ik was van het weekend bij Demenie in Amsterdam.
Mijn vriendin en ik wilden een rugzak kopen, hadden de juiste al uitgezocht en wilden die aan de kassa hebben.
Stond de verkoper druk te telefoneren en kreeg daarna zelfs nog een prive telefoontje van een dame.
Het hele gesprek was goed te volgen en echt inhoudsloos.
Uiteindelijk had de verkoper tijd voor ons.

Ik vind dit een minder klantvriendelijke opstelling van de individuele verkoper.
Hij zou mijns inziens een terechtwijzing moeten hebben van zijn baas.

Het neemt niet weg dat ik het een prettige winkel vind en vaak, vooral wat klimmaterialen betreft, uitstekend advies krijg.

De klantonvriendelijkheid van een verkoper, of de ondeskundigheid van een verkoper betekend voor mij nog niet dat die hele zaak slecht is.

Vaak is het ook een zaak van de klant om enig kritiek door te geven, zodat een baas kan signaleren waar de tekortkomingen zijn onder zijn personeel, zodat daar aan gewerkt kan worden.
Maar ja, dat is ook niet zo eenvoudig.
Groetjes.

Peter.
 
Ho..

Ik zie mij hier genoodzaakt enigzins te reageren!

<Ook leuk bij de Bever is dat ze een Triplepoint Ceramic jas voor een 2 laags Goretex uitschelden>

-Stond er een heuse bever te schelden, of bedoel je misschien een (eventueel vakantiewerkende) individuele verkoper die wellicht zijn dag niet had??

Hieraan gekoppeld de vraag:

-Waarom wil jij dat een verkoper jou iets vertelt wat je toch al weet????????

:7
martin
 
Ik kom nu zo'n 6 jaar regelmatig bij Bever in Rotterdam en ik moet toegeven dat de laatste 2 jaar de relevante kennis van het personeel daalt, maar om het nou meteen een slecht winkel te noemen gaat me te ver. Ik wordt er altijd netjes en uitgebreid geholpen en heb nog nooit gezien dat iemand van het personeel zich onbeleefd gedroeg tegenover klanten.
Ik heb ook niet het idee dat ik in die 6 jaar ooit duidelijk verkeerd geadviseerd ben door iemand bij Bever Rotterdam, noch dat men geprobeerd heeft mij met nutteloze kennis te overladen.
Met andere woorden, ik ben tevreden over Bever Rotterdam...

Dennis
 
Ik wordt er altijd netjes en uitgebreid geholpen en heb nog nooit gezien dat iemand van het personeel zich onbeleefd gedroeg tegenover klanten.


Ik dus wel!
Een klant met Roxks zegeltjes werd bijna de deur uitgescholden omdat er iets niet klopte en de gemoederen wat hoog opliepen.
Zelf werd ik behoorlijk argwanend behandeld met een lekkende Berghaus jas, uiteindelijk wel geholpen, maar niet van harte dus.
Moet echter wel zeggen dat het hier 2 maal het zelfde personeelslid betrof.
Nee, ik ben uitgebeverd, in ieder geval wat Rotterdam betreft.
Breda zal ik zeker nog wel eens binnenstappen, dat bevalt tot nu toe wel goed.
Rob
 
Mn vriendin had haar TriplePoint jas aan en de VASTE Bever medewerker gaf toen het advies om een andere jas te kopen omdat die jas geen tweelaags goretex was en dus niet rugzakproof was.
De Bever medewerker loopt al een tijdje in deze zaak rond en zou toch wel moeten weten wat het verschil is. Is erg slordig om zulk advies te geven.

Ik vroeg dus niet om info maar kreeg die wel.

Gegroet

Zenno
 
Het is maar net welke verkoper je treft, meestal is het beste om naar de filiaalmanager te gaan, die weet vaak het meeste en is ook vaak deskundig. In apeldoorn word je prima geholpen! Groetjes Jan Smile
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

als ik zo de klachten zie over Bever filialen lijkt mij het beste te klagen hogerop mischien dat dit helpt!
adres; Bever Zwerfsport
Holle Watering 3b
2295 LV Kwintsheul

en voor de mensen die hun La Sportiva`s nepal top of extreme hebben laten repareren via Bever kunnen dit het beste direkt via mij doen, via Bever duurt dit en eeuwige tijd want eerst gaat alles via Kwintsheul dan naar Steeppart Rotterdam dan naar mij vervolgens weer via Kwintsheul en terug

groten

John
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan