Bever

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Marlous

Guest
RE: Voor alle stuurlui aan de wal !

Zwerfkei is tot nu toe de enige zaak waar ik niet werd vastgeklampt door verkopers die je iets willen verkopen. Verder erg groot assortiment.

Marlous
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

RE: Voor alle stuurlui aan de wal !

[laatste wijziging op 31-01-02 om 01:27]Hai Marlous.

Maar daarin tegen heb ik ook wel eens 10 minuten gezocht naar een verkoper voor advies, terwijl er zo goed als geen klanten waren.
Maar goed.
Ik heb geen zin om altijd een accent op kleine details te leggen.
Ik wil niet mierenjeweetwel.

C.M.
Peter (Spiderman).
 
M

Marlous

Guest
RE: Voor alle stuurlui aan de wal !

Da's ook weer waar...
Verkopers zijn altijd zoek als je ze nodig hebt. Zeker als het erg rustig is. Eigenlijk moeten ze bij binnenkomst een mooi fluitje geven, dat werkt bij honden ook. ;-)

Marlous
 

aqdennis

Lid Club Hiking-site.nl
RE: Voor alle stuurlui aan de wal !

Eh, zo onderbetaald word ik toch niet?
Ben overigens netwerkbeheerder en programmeur...

Dennis
- Computers byten niet -
 
K

Kloek

Guest
Bever slecht of wellicht Slee

Hallo,

Ik woon in Enschede en heb in de omgeving sinds kort ook een Bever en een Slee zaak gekregen. tot op heden heb ik alleen positieve ervaringen met Bever. Meedenkend, adviserend en niet opdringerig willen verkopen. Alles hangt van mensen af denk ik.

Met Slee had ik echter een zeer slechte ervaring die mijns inziens de organisatie tekent. In Hengelo heeft Slee de zaak van Janssen Buitensport overgenomen. ik kreeg een kleurenfolder waarin ik als vaste klant van Janssen uitgenodigd werd om Slee Hengelo te bezoeken. Op alle producten werd voor de vaste klanten hoge korting gegeven. deze aanbieding gold alleen voor Hengelo als nieuwe vestiging. Ik had nieuwe schoenen nodig dus ik denk: Op naar Slee. Op de deur hing een brief dat de korting op schoenen 30% was.
Dat scheelt op de aanschaf van een goede schoen tot gauw 50 tot 60 euro. De moeite waard. Helaas het was een vergissing. Ik kreeg geen korting. De folder was in de haast opgesteld. Ik heb de schoenen niet meegenomen en nu elders schoenen voor de volle prijs gekocht. Wel heb ik via E-mail de directie van Slee tot twee keer toe gevraagd om nog eens na te denken over deze uiterst slechte reclame. De enige reactie die ik kreeg was dat men er geen begrip voor had dat ik hierop geprikkeld gereageerd had.

Dag Slee, mij zie je niet weer.

Nico Kloek
 
RE: Bever slecht of wellicht Slee

[laatste wijziging op 14-05-02 om 23:02]He Nico.

Mislijdende reclame mag niet.
Ze moesten je die schoenen met die korting geven.
Anders stap je naar een geschillenkommisie.
Win je het altijd.
Als je de folder nog hebt althans en kan aantonen dat je een vaste klant bent.

C.M.
D'oude Vos.

(Duurzaam geluk bestaat uit een klein woordje, "Tevredenheid").
 
K

Kloek

Guest
RE: Bever slecht of wellicht Slee

Hallo Peter

ik heb de folder nog en kan aantonen dat ik vaste klant was. Ik weet dat dit kan en ik heb er ook wel mee gedreigd, maar het ergert me zo, dat ik inmiddels elders schoenen heb gekocht en denk: zoek het maar uit, maar feitelijk heb je gelijk. Ik zou het kunnen opsturen naar b.v. de reclamecodecommissie.

Nico
 
RE: Bever slecht of wellicht Slee

Die commisie bedoelde ik ook.
Kwam alleen niet op de naam.

C.M.
D'oude Vos.

(Duurzaam geluk bestaat uit een klein woordje, "Tevredenheid").
 
E

Erwinvl

Guest
tja, service in buitensportwinkels....

my 2 cents:

ik kom regelmatig in diverse buitensportwinkels en persoonlijk zoek ik liever zelf uit aan de hand van het internet (forums zoals deze) wat ik wel/niet wil hebben en wat waar wel/niet voor geschikt is. de kans dat je dan iets aangesmeerd krijgt dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, is dan minimaal. zo kom ik dus regelmatig bij de Bever in Rotterdam, maar puur om te kijken of ze verkopen wat ik zoek. hebben ze het niet, dan loop ik effe naar Slee of Demmenie. allemaal goede winkels als je van mijn strategie uitgaat. de Zwerfkei vind ik ook erg leuk en mooi, maar ik vind het altijd erg slecht dat je inderdaad geen personeel kunt vinden als je iemand nodig hebt.

verder denk ik dat je het als klant gewoon duidelijk moet maken als je op een manier behandeld wordt die jou niet aanstaat. daar heb jij meer aan (frustratie weg) en de winkel ook. op je klacht kun je dan uiteraard nog steeds een @#*reactie krijgen, maar dan weet je meteen dat je daar niet meer naar binnen moet stappen.

ik vind het wel altijd grappig om een verkoper een redelijk specialistische vraag (waarop ik het antwoord uiteraard zelf al weet) te stellen om z'n kennis eens te testen. :)


Erwin
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan