bever


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

marinus

Guest
Laatst had bij 'materialen' een draad gestart over extra isolatie onder je matje. Raymond had het toen over zijn Exped down mat. Ik was wat nieuwsgierig en ben gaan zoeken op de site. Ik wilde graag ook wel even proefliggen en vroeg bij Bever in Amsterdam of ze daar die matjes hadden. Verkoper 1 had er nog nooit van gehoord, verkoper 2 leek het wel een goed idee, dons in een luchtbed, verkoper 3 had er wel van gehoord maar wist 100% zeker dat het in nederland niet bestaat. (maar hij had wel een nieuwe slaapzak voor me á € 500).

Ik was een beetje teleur gesteld. Ik ben weer gaan zoeken op internet en op de site van exped stond een importeur in Pijnacker. De mailde mij na een paar uur terug dat Demmenie (ook Amsterdam, daar woon ik toevallig)ze wel had. Demmenie had ze niet meer op voorraad, ze zouden van het voorjaar weer komen. Maar als ik er een wilde zien dan wilden ze ze nu al wel voor mij bestellen. :)

Bever bedankt.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nou, ik was niet van plan ze aan te klagen, maar ik vindt het wel slechte service. Dat ze ze niet hebben, o.k., maar het is wel inovatief en handig ding dat ook nog eens in alle relevante bladen heeft gestaan.
3x beter isolatie 4 x meer comfort half zo groot pakmaat met gelijke gewicht en maar enkele tientjes duurder dan een TAR. Ik vindt het wel spectaculair.
Als je een gespecialiseerde winkel pretendeerd te zijn mag ik als klant toch wel aannemen dat ze weten wat er zoal speelt?
Een winkel die niet bang is om een klant door te verwijzen naar de concurentie is in elk geval een winkel waar ik vaker terug kom.
 
>Een winkel die niet bang is om een klant door te verwijzen
>naar de concurentie is in elk geval een winkel waar ik vaker
>terug kom.

Het is in ieder geval eerlijk van ze dat ze hun eigen tekortkomingen inzien... :) Bever kan ivm plaatsgebrek ook niet alles in haar assortiment hebben, en dat ze jou niet proberen om in plaats van wat je wilt iets anders op te dringen is geen slechte eigenschap. Overigens, moet je nooit alleen afgaan op het verkooppraatje van de verkoper bij welke outdoorzaak dan ook: een verkooppraatje is meestal niet hetzelfde als objectieve informatie over het product. Een bever medewerker die alles wil weten over elk product moet elke avond thuis stapels folders doorlezen. Daar worden ze vast niet voor betaald... Jij kunt die folders ook zelf bekijken of van internet halen, dan heb je een minder verkoopgericht beeld dan wanneer je je in de winkel laat voorlichten!

Herman Finkers:
(klant): heeft u ook kussentjes?
(verkoper): we hebben ze wel, maar we verkopen ze nooit
(k): Oh? waarom niet?
(v): we hebben maar 2 kleuren, en de bijenkorf heeft er 10
(k): is die bijenkorf ver weg?
(v): Nee hoor, hier direct aan de overkant
En weer verlaat een tevreden klant het pand... :7

Het is zo makkelijk, tevreden klanten...
Gr, Pieter

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan