Bolkar en Toros Gebergte, Vreemde Voettocht

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Hans,

Wat is het vreemde aan deze voettocht?

Linda

Vreemde voettochten zijn in de regel kampeertrektochten met kleine groepen door bekende en minder bekende berggebieden buiten de Europese Alpen. De gebieden zijn niet of nauwelijks ontsloten door middel van gemarkeerde paden, hutten of bruggen.

Doordat we bij veel tochten met tent en rugzak gebieden intrekken die ver van de geciviliseerde wereld liggen, vormen natuur- en landschapsbeleving en de ontmoeting met de bewoners van deze streken de kern van onze reizen.

Hans
 
wow...zeer indrukwekkende en mooie foto's.......ik ga toch eens overwegen om ook niet eens met een 'vreemde voettocht' mee te gaan; dit ziet er wel heel avontuurlijk en gaaf uit.....mooi hoor!!
 
turkije

ik zie voornamelijk mensen, en die wil ik op vakantie nou juist niet zien. Leuk voor het thuisfront, jammer van de foto's. Bloeiden er bloemen, liepen er beesten?
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan