brede wandelschoenen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi, ik train weer voor de vierdaagse en gisteren heb ik op slechts 25 km mijn beide kleine tenen compleet kapot gelopen. De schoenen heb ik al weer enige tijd en tot op heden geen aparte problemen. (bij meer km wel steeds blaartjes op mijn kleine tenen) Ik doe alles al om mijn voeten af te harden en dit is het derde jaar dat ik wil lopen, dus mijn voeten zouden al wat gewend moeten zijn. Momenteel draag ik Raichle, maar weet iemand welk merk schoenen wandel schoenen, laag model heeft met een bredere neus. Blijkbaar komen mijn tenen toch in de verdrukking. Lowa en meindl vallen so wie so af, te smal. Ben benieuwd.
Ali
 
Hoi Ali,

HanWag: smalle hiel en brede voorkant!

Moet ik er wel meteen bijvertellen dat ik zelf niet echt te spreken ben over de kwaltiteit van de schoenen. Ik ben nu met mijn 4e paar bezig in 7 jaar tijd. Ik loop er wel veel op.
De Hanwagjes die ik nu nog geen jaar heb zijn, ondanks hun GoreTex, zo lek als een mandje en het leer is totaal uitgelubberd. De andere 3 paar verloren ook vrij snel hun stevigheid.
Maargoed, liever wat vaker nieuwe schoenen kopen dan mn loopplezier laten vergallen door een schoen met een foute pasvorm...

Succes
Petra
-nu dr D-schoenen aan t inlopen, La Sportiva overigens, waarvan iedereen zegt dat ze smal zijn?!?!?!
 
Heb inmiddels ook besloten een podoloog te raadplegen. Ben het echt spuugzat om telkens mijn kleine tenen aan gort te lopen. Bovendien als ik elke week loop en dus meer km ga maken, tussendoor ook nog wat aan Nordic walken doe, dan geneest het ook niet meer, en ik wil eigenlijk de training niet onderbreken. Kleine tenen staan wat naar binnen dus ik hoop dat dit te behandelenis door de podoloog.
(amputern vind ik nog te drastisch alhowel het zondag wel in me opkwam) (ik klik op smiley,maar die komt niet in mijn bericht?
Ali
 
Hallo Ali,

D'r af met die dingen: waar heb je ze eigenlijk voor nodig? :)
But: wat je kan doen is ze bij de schoenmaker, zo'n echte, iets op laten rekken op de drukpunten. Geen nieuwe schoenen nodig en geen kapotte teentjes meer.

Duncan.
- wel een smiley.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan