Broeken van Montane


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Ik zit er aan te denken 1 of meerder broeken van Montane te kopen.
Namelijk de "Featherlite Pant" en de "Terra Lite Pant" of de "Terra Pant".

Ik zit aan deze broeken te denken omdat ze erg licht zijn en niet duur.

De Featherlite Pant lijk mij ook handig voor het hardlopen, voor het trekken is die mischien minder handig omdat deze geen zakken heeft.

De terra lite pant schijnt redelijk waterafstotend te zijn, maar droog vooral snel weer op.

De terra pant net zo, maar dan wat degelijker uitgevoerd.


Heeft iemand ervaring met deze of 1 van deze broeken? Ik hoor het graag.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nee.
De juiste link staat er.
Was hem ff vergeten en na toevoeging bleek je al gereageerd te hebben.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Als je mij naam wilt weten? Deze is Robert, maar deze was al bezet.
Aangezien ik wel vaker op verschillende forums actief ben gebruik ik overal dezelfde naam ----> RRM. Mijn naam is namelijk (bijna) altijd bezet.
 
Hoi Robert.

Je kan je profiel zo instellen dat er altijd Robert onder je posting staat. :D :D

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
De Featherlite pant van Montane is een windshell pant te vergelijken met een dun windjack (Montane featherlite en Lite-speed jacket)terwijl de Terra lijn meer op de gewone trekking broeken lijken.Dus de Featherlite pant is niet geschikt voor ruw gebruik terwijl de Terra pants wel een stootje kunnen hebben!
 
>Hoi Robert.
>
>Je kan je profiel zo instellen dat er altijd Robert onder je
>posting staat. :D :D
>
>D'Oude Vos.
>(Zo, nu een Vosje).

Gaat het hier nu over broeken of over het feit of iemand een nickname gebruikt zonder vermelding van eigen naam?

Ik ken Montane alleen van de mooie lichte jasjes die ze maken, als de broeken net zo goed in elkaar zitten zit het wel goed denk ik zo.

Groet,

Martijn
 
Hoi Robbert,
Ik heb net gisteren en vandaag op internet naar de zelfde broek gekeken. Vandaag ook nog even de importeur gebeld want montane ligt hier in de buurt nergens, maar ze kwamen met 2 bikeshops die deze broeken niet standaard hebben en alleen willen bestellen met afname verplichting:-(
Ik houd me aanbevolen voor een goed adres. Het Quickfirejasje lijkt me ook erg mooi.

Waar je wel op moet letten is het elastiek dat in de band zit. Ribbels. Ik heb daar niet zo'n goede ervaringen mee in combinatie met een rugzak en de heupband.

Ben benieuwd naar je bevindingen.


Groeten Luc
 
Hallo renjen,

heb jij ervaring hiermee? zo ja kun je dan aangeven of je ook nog invoer belasting betaalde over je pakketje of is dat alleen van toepassing als je het vanuit Amerika laat komen?

Ali
 
Heb zelf nog niks besteld bij deze onlineshop maar volgens mij hoef je over producten die uit de UK komen geen invoer belasting te betalen omdat het uit de EU komt.Heb zelf wel eens wat besteld bij www.barrabes.com en dat komt uit spanje en daar betaalde ik alleen maar de verzendkosten.

René
 
Ik kwam net dit draadje weer tegen. Toevallig heb ik laatst in Hamburg bij de Globetrotter eindelijk de featherlite pant gekocht.

Deze heb ik gebruikt tijdens de VTH en dat is mij zeer goed bevallen. Ik droeg een korte hardloop legging en had deze broek bij me voor als het wat kouder werd, om er niet al te idioot uit te zien in de trein als ik alleen een legging aan had gehad en om mijn benen wat droger te houden onder de poncho.

De broek was ,gezien hoe dun die is, verbazingwekkend warm savonds, maar zeker niet te warm om in te lopen, goed ademend en ook verschillende stukjes bushwhacken ging zonder problemen.

Een aanrader.

Eins
 
Ik heb uiteindelijk (al weer een tijdje terug) toch maar gekozen voor een broek van Lowe Alpine, omdat deze veel fuctioneler is vanwege afsluitbare zakken e.d.

Ooit zal er vast nog wel eens een feather lite pant van Montane komen, deze zijn toch wel erg lichtgewicht en klein in te pakken. Bovendien ook geschikt om in te hardlopen, een andere hobby van mij.
Ik had ook al gezien dat deze ook bij de globetrotter besteld kunnen worden.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan