broekspijpen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
hallo allemaal

net uit totale verveling (vrije dag en regen, bah!) een nieuwe`functie voor afritsbroekspijpen gevonden: als muts (doorgaans is de hoofdomtrek het zelfde als de bovenbeen omtrek, dus dat moet passen) of als je hem nat maakt en over je kop trekt: ter afkoeling, of als je 'm vervolgens oprolt tot aan je doofd, an kan je er dingen stabiel mee op je hoofd leggen, en zo vervoeren!! joepie!

onlangs uitgeprobeert met een zak aardappels (maar dan zonder broekspijp), gaat prima!! alleen wordt je een beetje gek aangekeken door mensen op straat.

maar ja, iemand anders nog leuke, niet doorsnee functies voor broekspijpen??

grtz. marleen
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik gebruik zo'n ding wel eens om de tent mee uit te vegen, voordat ie terug in de rugzak gaat.

verder draag ik ze ook :-)

grtz
henk

The Recumbent Architecture Pivo
 
Ook al eens zien gebruiken om water te filteren (ergste grove zut eruit tenminste). 2 broekspijpen in elkaar, knoop eronderin, water erin en erdoorheen persen. Resultaat : broek vies en nat, water "schoon".

Cheers
Frank.
 
Natmaken, onderkant dichtbinden, (SIGG) fles met (lauw) drinken er in en:

- Buiten het raam van trein of auto hangen.
- Aan je fiets hangen.
- Aan je rugzak hangen.

Resultaat (hoe hoger de snelheid, des te beterder werkt het): koele drank in je fles door verdamping van het vocht in de betreffende broekspijpen (Dennis kan je haarfijn uitleggen hoe het natuurkundig in elkaar zit :7 )

Overigens werkt dit ook met washandjes, t-shirts, handdoeken etc, hoe dikker de stof des te beter, maar het ging over broekspijpen hier, vandaar het voorbeeld.

Groets, Rob.
 
onderkant dichtbinden
>- Buiten het raam van trein of auto hangen.

Ik heb hier ineens een hilarisch beeld van iemand in een cabrio die achter jou rijdt en ineens met 120 km per uur een kilo waterfles in z'n ponem krijgt... :7 Kettingbotsing!

Verder wel een handig idee, goedkoper dan de isohoes. Broekspijpen zijn ook erg handig om aan elkaar geritst (dat kan met die van mij) eten in te vervoeren, maatje baguette (ah, la vie....)

Pieter

"Not all those who wander are lost" -J.R.R. Tolkien-
 
>Ik heb hier ineens een hilarisch beeld van iemand in een
>cabrio die achter jou rijdt en ineens met 120 km per uur een
>kilo waterfles in z'n ponem krijgt... :7 Kettingbotsing!

Je moet die waterfles nog wel vast blijven houden aan een kant natuurlijk ;-)

Neem niet al te dik materiaal, geen natte handdoek 3x om je fles wikkelen en zo. Dan ontrek je voornamelijk warmte aan de handdoek, niet aan de fles. De natuurkundige details zal ik je sparen ;-)

Groetz,
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan