Broodjes bakken!


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi allemaal!

Ok even heel triest: 'vroeger' heb ik bij de kabouters (padvinderij) ooit weleens van die broodjes op een stok boven het kampvuur gebakken. Ook Carl bleek vergelijkbare actieviteiten te hebben ondernomen. We weten alleen geen van beiden hoe je het deeg moet maken!
Wie o wie kan ons aan het recept helpen???:9 :9

Groetjes

Peet
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hoi Petra,

Doen wij nog regelmatig met kinderen, blijft leuk (ook voor volwassenen!). Ons meest recente en best bruikbare recept: Koop een pak Koopsmans broodmix en volg de aanwijzingen op het pak..... Dat is het snelste en geeft het beste resultaat. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat een knakworst in het gaatje van het stokje geweldige hotdogs oplevert?

Have fun!

Groets, Rob.
 
[laatste wijziging op 22-05-02 om 17:14]Hoi Rob,

Het blijft inderdaad leuk, en dat het zo simpel was......... gewoon een pak broodmix, tsssss, wij maar zoeken en vragen, hebben we de oplossing gewoon in de kast staan! Ik dacht dat t allemaal heel speciaal en moeilijk was enzo.......
He, bedankt voor de tip! We gaan er maar eens wat bakken denk ik :9 !
En dat van die hotdog is helemaal super! Wij kenden het alleen maar met boter en bruine basterdsuiker, ook errug aan te raden!

Groetjes
Petra en Carl
 
ik als Sahi

Leiding welpjes kan hier over mee praten, gewoon broodmix, is en blijft leuk, doe het echt niet voor de kids :9
 
De Esta's kunnen het ook hoor! Bovendien houden we het bij scouting graag zo simpel mogelijk ...

Groets, Estu / Rutger
 
Ja, wel simpel, maar als er 20 welpen om je heen zitten zeuren of hun broodje al klaar is terwijl jij aan het eind van je eigen stok een verkoold hoopje deeg hebt zitten, is de lol er gauw af :p


"Door hard te werken is nog nooit iemand omgekomen, maar ik denk: "Waarom zou je het risico lopen?""
ZTT
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan