BRS-3000T portable gasstove burner (13 euro)


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hij is al een tijdje online maar toch nog maar eens onder de aandacht hier brengen. De BRS 3000T gasstove burner
Ik weet dat Chinese branders vaak discussie opleveren m.b.t kwaliteit en prestatie, maar dat er de laatste tijd toch steeds meer positieve berichten op internet verschijnen over chinese gear.
Deze Brander werd een tijdje besproken op backpackinglight ; http://www.backpackinglight.com/cgi...ms/thread_display.html?forum_thread_id=100258

Je moet natuurlijk alles in verhouding zien. maar opmerkelijk is dat deze brander zelfs maar 25 gram weegt. De helft van de meeste van zijn soortgenoten. Ter vergelijking; de firemaple Hornet FMS-300T Mini-Stove weegt 45 gram en vaak 2 tot 3 keer zo duur.
Deze brander kost maar 13 euro en is dus ook nog lichter.Voor veel mensen een no-brainer. Ik heb hem inmiddels besteld en ga eens kijken of de hype een bubble of toch een blijvertje is. Nu te koop bij Gearbest.com hier de link; http://www.gearbest.com/camping/pp_116350.html?wid=1 en hier nog een filmpje op youtube; https://www.youtube.com/watch?v=GeqZkH_SmDs
 
Laatst bewerkt:
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan