Buitensport YouTube-kanalen

Naast Murray Wilkie (#15) is Blethering Ben ook fantastisch kijkvoer voor Schotlandliefhebbers. Murray is erg gear & photography ingesteld, Ben iets meer diertjes en boompjes en bloemetjes en bijtjes.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik moet zeggen dat ik dit echt een onwijs goed kanaal vind op YouTube :

 
Ik mag graag naar de filmpjes kijken van Kraig Adams. Hij was altijd al 'minimalist' en heeft daarmee een soort kruisbestuiving gemaakt met hikenvideo's. Ik vind z'n video zelf echt geweldig. Filmische beelden (zowel camera als drone), heerlijke neo-klassieke instrumentele muziek in combinatie met de geluiden van natuur én de mooiste locaties.
Zoals deze video van IJsland:


Maar hij heeft ook video's van Torres del Paine, Nepal, Peru, Picos, TMB, Yosemite en meer.
Soms komt er wel een reclameboodschap langs of zijn er voice-overs die overduidelijk een Amerikaans perspectief kennen, maar over het algemeen kijk je vooral naar de kalmte van de natuur :)
 
Super Schots met Tom Langhorne:

 
Niet gecontroleerd of Timestorm films eerder is genoemd, maar de laatste film op Antarctica is zeker weer de moeite waard:

 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan