Buitensport zaak op Skye


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Binnenkort ga ik naar Skye en ben van plan daar een aantal tochten te gaan lopen. Inmiddels heb ik de OS kaarten van de gebieden, maar ik wil ook graag de Harvey's hebben van de Trotternish ridge. Kent iemand een goede buitensportzaak in bijv. Portree?

Groeten


Hillebrand
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi,

ik weet niet meer hoe de winkel heet, maar er zit een buitensportwinkel in de winkelstraat. Ik weet even niet meer hoe die heet, en kan het ook niet zo snel op internet vinden. Maar Portree is niet zo groot en de winkel zit op nog geen minuut van het centrale pein en busstation. Ze hebben er een prima collectie spullen, volgens mij ook kaarten. Overigens hoef je voor die kaarten niet speciaal in Schotland te zijn. Je kunt ze vast ook hier krijgen bij reisboekhandels, of ze er anders bestellen. Overigens kun je ze ook bestellen op Amazon.co.uk.

Als je overigens met de auto gaat of sowieso een tussenstop maakt in Inverness of Fort William, daar is sowieso veel keus in buitensportwinkels.

Veel plezier op Skye in ieder geval.
Groeten
Harold
 
Ik bestel wandelkaarten meestal bij bol. Je moet alleen weten hoe die heet, om hem te kunnen vinden.

In Engeland/Schotland zijn wandelkaarten bijna overal te vinden, in postkantoortjes, supermarkten, op campings en bij de VVV.

grtz
Henk
 
Bedankt allemaal voor de reacties. Ik ga eens kijken bij het Aros Centre. Ik kan de kaarten natuurlijk gewoon via het web bestellen (heb ik ook al gedaan voor de Cuillin en Glencoe), maar ik vind het gewoon leuk om een lokale buitensportzaak te bekijken ;-)

Groeten
Hillebrand
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan