Bushcraft Essentials - Bushbox Ultralight

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Simpel en snel: Voldoet niet aan de leave no trace. Je moet de grond voorbereiden om te zorgen dat die niet in de hens vliegt door uitvallende brandende kooltjes en dergelijke. In niet capabele handen een disaster to happen. Ik blijf wat dat betreft groot voorstander van de dubbelwandige vergassers.
 
Simpel en snel: Voldoet niet aan de leave no trace. Ik blijf wat dat betreft groot voorstander van de dubbelwandige vergassers.
dubbel wandige vergasser, die heb ik na een aantal jaren versleten , ik zie het verschil niet zo ,heet vuur is optimale verbranding en ondergrond is voor beide een probleem .
 
Beetje jammer dat de bodem van de set open is. Alle embers vallen naar beneden op de ondergrond. Verder wel een mooi compact setje!

Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk
 
forumleden wees niet ongerust , voor weinig heb je een aluminium wegwerpbordje .
gezond verstand zou het probleem ook oplossen .
kei of op rots .
 
Nee Bert , maar het setje past ook mooi in MSR pannenset , is even zwaarder maar als je geen brandstof sjouwt compenseert het veel gewicht .
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan