Wie de Cumulus-actie gemist heeft en toch nog op zoek is naar een van hun producten: Ik zag dat Bushcraftshop nu ook het een en ander van ze verkoopt. De prijzen zijn nauwelijks hoger dan rechtstreeks bij Cumulus.
Heel veel hebben ze nog niet, maar wie weet zit net het product wat jij zoekt er bij.

https://www.bushcraftshop.nl/search/cumulus/
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik sluit me graag aan bij de goede ervaringen bij Verreweg met het bestellen van Cumulus slaapzakken - met nog korting ook als je er meerdere koopt. Ze bieden hele goede service, kijken alle slaapzakken nog eens na voordat ze ze gratis naar Nederland of Belgiie doorsturen, geven garantie en, nou ja, ze zijn ook gewoon heel aardig :)
Misschien geldt dat ook wel voor de Bushcraftshop! Daar heb ik nog geen ervaring mee. Ik zie heel leuke dingen op die site - maar nu de post speciaal over de cumulus slaapzakken gaat, wordt verreweg als alternatief geboden ivm groter assortiment en goede ervaringen.
Nou ben ik nog benieuwd welke slaapzak je zou willen kopen, Sjoerd :)

Groet,
Iris
 
Super!
Nou het idee om deze thread te openen was vooral omdat ik bij de Cumulus-actie zag dat mensen er net te laat voor waren en toch graag wilden kopen. Ik wist zelf niet dat Cumulus-producten ook buiten de webshop van Cumulus zelf worden verkocht en toen ik even keek zag ik dat zo snel ook nog niet op dit forum genoemd worden. Wie weet helpen deze twee webshops mensen die nog twijfelen over de aanschaf van een Cumulus zak :) Ik zie mijzelf een volgende keer wel via een van deze sites bestellen.

Overigens volg ik de Nederlandse Bushcraft FB-pagina waar de eigenaren van Bushcraftshop ook lid van zijn. Zover ik kan zien in die kring actieve en gerespecteerde mensen. Ik ken ze niet persoonlijk.

Ik was zelf wel op tijd voor de laatste actie en ik gebruik dus sinds kort met heel veel plezier de Panyam 450! Mijn volgende aankoop zou waarschijnlijk een lite-line 200 zijn voor de warmere maanden en gebieden of misschien een warme underquilt voor mijn hangmat. Maar eerst maar weer eens sparen voor op dit moment urgentere uitrustingsstukken.

Hartelijke groet.
 
Ik heb wel goede ervaringen met Bushcraftshop. Paar jaar terug een Snugpak slaapzak besteld. Nadat ik bij een andere webshop al 4 weken aan het lijntje werd gehouden omdat mijn bestelling niet op voorraad was (terwijl op de site stond vermeld van wel), de koop laten ontbinden en bij Bushcraftshop besteld, binnen 2 dagen in huis. Onlangs ook nog iets daar gekocht (weet zo snel niet eens meer wat het was...) omdat ik als kerstpakket van de baas een Yourgiftcard kreeg, en Bushcraftshop een van de weinige outdoorwinkels is waar ze deze accepteren. Toen ook netjes en zeer snel geleverd.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan