[GRATIS] Camping Gaz Globetrotter set

Dit is de iconische Globetrotter set van Camping Gaz uit de tachtiger jaren. Het was Ultra-lichtgewicht lang voor zijn tijd. De set bestaat uit 2 in elkaar passende aluminium pannetjes van 1liter met daarin precies passend de brander en een 100gr gasblikje.. Het geheel wordt met een blauwe band bijeengehouden. Er zit als extra een nog ongebruikt blikje bij. Die blikjes zouden allang niet meer te koop zijn, maar ik heb ze een paar jaar geleden nog gezien bij een ijzerwinkel in Griekenland.
Af te halen(ivm gas) in omg. Arnhem.

Groeten van Boelo
 
Hi Boelo, ik ben wel geinteresseerd maar kan hem niet zo snel ophalen. Ik kom wel eens in arnhem maar niet regelmatig. Wellicht kan ik hem wel laten ophalen door een kennis maar als je wil afwachten tot iemand hem gelijk ophaalt snap ik dat ook

heb je de internet post gezien waar iemand hem aanpast zodat moderne gascanisters gebruikt kunnen worden?

 
Er had zich al iemand gemeld, maar die heeft zich weer teruggetrokken. Dus het is de vraag wie het eerste komt. Aan die kan ik dan eerst mijn adres en telefoonnummer toesturen.

Groeten van Boelo
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan