Camping Zeinissee, Galtur


Status
Niet open voor verdere reacties.
Mijn vriend en ik willen aankomende zomer gaan wandelen & kamperen in het montafontal. We hebben daar een camping gevonden op 1820 meter. Het gaat om camping Zeinissee bij Galtur. Is iemand hier weleens geweest? En zo ja, wat is de ervaring?

Andere campings en tips over het dal zijn natuurlijk ook welkom!

Groetjes,
Inge
 
Beste Inge,

Wij logeerden vorig jaar even op http://www.campingnova.at in Gaschurn (een dorpje nabij Galtur). Het was er (begin juli) redelijk rustig. Het sanitair was uiterst verzorgd en de uitbater was behulpzaam.

De meeste nachten hebben we echter doorgebracht in de omringende berghutten. Bedoeling was een trip te maken langs de Tubinger/Saarbruckner/Wiesbadener/Jamtal/Heidelberger-hütte. Door de extreme sneeuwcondities (3 meter sneeuw op 2500 meter, hadden ze er naar eigen zeggen zelden meegemaakt) waren echter enkele hutten onbereikbaar en hebben we onze tocht wat moeten aanpassen & inkorten. In Galtur-dorp is een toeristisch kantoortje waar je vooraf best even informeert naar de condities ! De hutten die we uiteindelijk bezochten (Saarbruckner/Wiesbadener/Madlenerhaus) waren verzord.

Kijk gerust eens op www.hartstikkide.com/digitalbum (kies Silvretta) voor een korte fotografische impressie.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan