Campings met kampvuur?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

Weet iemand of er in Nederland campings zijn waar het toegestaan is om een kampvuurtje te maken en die ook nog eens in de winter open zijn?

Nico
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Kan je helaas niet direct naar een camping verwijzen maar kan je misschien wel een tip geven:

Bepaal eerst in welke regio/provincie je wil gaan kamperen, raadpleeg vervolgens www.vvv.nl en kijk welke campings er daar in de buurt zijn. Vaak zijn de mensen van VVV kantoren erg behulpzaam en kunnen ze je al direct vertellen/mailen welke campings er in de winter nog open zijn.

Je hoeft dan nog maar een aantal campings te benaderen met je vraag of er pyromanen op het terrein toegelaten worden ;)

Hoop dat je er wat mee kan. Mocht ik nog wat tegenkomen dan laat ik het nog wel weten.

Succes !
 
Hoi Nico,

Op de kampeerplaatsen van de NTKC mocht je in ieder geval vroeger vuur stoken op de daarvoor aangewezen plaatsten en ze zijn/waren in de winter open. Bovendien ERG mooie plekken!

www.ntkc.nl

Groets, Rob.
 
Hoi Rob,

>[www.ntkc.nl]

Dan kom ik bij een ondernemersorganisatie voor mode en interieur terecht??

Kun je svp de goede link geven, ik ben namelijk ook wel geinteresseerd. Op een of andere manier komen wij 's winters namelijk altijd op een ***** camping terecht met zwembad en overdekt strand :+ enzo. Af en toe ook wel lekker, maar niet altijd.

Groeten,
Carl
 
Hoi,

De link naar NTKC moet zijn: http://www.kampeerclub.nl
Het is inderdaad zo dat op de meeste van hun kampeerterreinen 's winters ook gekampeerd mag worden.
Helaas mag bij de meeste kampeerterreinen alleen nog bij speciale gebeurtenissen of in het weekend onder begeleiding van de terreinbeheerder een kampvuur gemaakt worden.
Het zijn wel zeer mooie rustige terreinen.

Groeten,

Niels
 
Oeps.. ,www.kampeerclub.nl inderdaad. Sorry.....

Nog een tipje, als je in de winter wat ruiger wil kamperen, ga dan eens op de paalkampeerplaatsen van staatsbosbeheer staan. Je mag er geen vuurtjes stoken, uiteraard, maar voor de rest is het wel geweldig. Op de site van SBB kan je de plekken vinden, vooral rond Breda zijn er veel. Ik doe dat regelmatig, erg leuk. Bij de VVV's in en rond Breda kan je een overzicht ophalen van alle paalkampeerplekken in die omgeving.

Groet, Rob.

PS: denk er aan dat als het echt hard gaat vriezen (vanaf min 5) de waterpompen op die plekken het vaak niet doen... Zelf water meeslepen, dus.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan