Chulu East (Nepal)


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

smurf

Guest
Alle info betreffende deze regio dan wel ervaringen met trekkingen op hoogtes van 6000 mtr en meer zijn meer dan welkom.

Smurf
 
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&q=chulu+east

Hier kan je ontzettend veel informatie vinden over deze berg en de omgeving. Een bekende en hele mooie trektocht in de Annapurna Regio (waar de Chulu East zich ook bevindt) is de 'Around Annapurna' trek van 16 dagen middelzwaar tot zwaar met een max. elev. van 5500 meter. Voor het gebied heb je een vergunning nodig die ongeveer €30,- kost en ter plaatse te kopen is.
Ik ben zelf (nog) niet in Nepal geweest, maar heb wel plannen en daarom de Lonely Planet 'Trekking in the Nepal Himalaya' aangeschaft, staat barstensvol informatie, dus als je wat meer concrete vragen hebt zal ik mijn best doen ze te beantwoorden.

Dennis
 
Dennis,

Bedankt voor de site, ik heb net al aardig wat links gezien 901 stuks,
Ook ik heb o.a. de Lonely Planet ook gekocht. Staat veel info in maar het gaat me vooral om de links die je gegeven hebt en ervaringen omdat ik nog nooit in Nepal ben geweest.

Met een sportieve groet, Smurf
Check www.probetheglobe.nl voor wat vakantie kiekjes.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan